Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Tarieven prepaid bundels erg gunstig!

Als we eerlijk zijn hebben de prepaid bundels de constructie rondom prepaid simkaarten een nieuw leven ingeblazen. Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van mobiele diensten, zelfs onder prepaid gebruikers. Daarom pakt voor velen het bellen of internetten tegen een bepaald vast tarief al snel vrij duur uit. Prepaid bundels zijn hiervoor de oplossing.

Wat zijn prepaid bundels?

Prepaid bundels zijn bundels met een belminuten, sms’jes, MB’s of een combinatie hiervan. Deze schaf je aan voor een relatief laag bedrag. Wanneer je dit terugrekent naar het bedrag per eenheid (per minuut, sms of MB) zul je zien dat het goedkoper is om een prepaid bundel aan te schaffen. Deze constructie ken je waarschijnlijk wel van de sim only abonnementen. Het verschil en eigenlijk het voordeel van prepaid bundels is, dat je deze bundels vooraf vanuit je beltegoed betaalt en deze bundels na 30 dagen (vaak) vanzelf aflopen. Je zit dus nergens aan vast en kan toch profiteren van goedkope tarieven. Wanneer je bundel eerder dan deze 30 dagen op is, heb je ook nog geen probleem. Je kunt dan evengoed nog gebruik maken van mobiele diensten, maar dan tegen het standaardtarief. Ook dit is een voordeel ten opzichte van een sim only abonnement, want hier betaal je vaak extra hoge tarieven wanneer je je bundel binnen een maand hebt verbruikt.

Prepaid internet bundel vooral erg gunstig

Vooral de tarieven van prepaid internet bundels zijn erg gunstig. Internetten tegen losse MB’s is zeer prijzig en daarom bij sommige providers niet eens mogelijk. Wanneer je een internet bundel activeert kun je een maand lang profiteren van goedkoop internet.

Gunstige tarieven prepaid bundels bij deze providers

Eigenlijk biedt iedere prepaid provider ook prepaid bundels aan, maar bij een aantal providers zijn de tarieven hiervoor extreem gunstig. De top 3 voor prepaid bundels is als volgt:

  • AH Mobiel: De grootste variatie in prepaid bundels tegen zeer lage prijzen.
  • Simyo: Goedkope tarieven
  • Vodafone: Met Vodafone You zijn je bundels niet alleen geldig in Nederland, maar in heel Europa!

Het is afhankelijk van je gebruik, welke prepaid bundel het beste bij jou past. Zoals je ziet biedt AH Mobiel een groot assortiment aan prepaid bundels, dus is er altijd wel eentje die bij je past. Je kunt heel makkelijk switchen tussen de bundels, want na een maand kun je weer een andere bundel gebruiken. Bij AH Mobiel heb je niet alleen bundels voor bellen, sms’en of internetten, maar ook bundels die deze drie diensten combineren.
Daarentegen kies je voor Vodafone als je regelmatig in het buitenland te vinden bent. Je belt dan gewoon tegen een voordelig tarief vanuit je prepaid bundel naar Nederland. Voor ieder wat wils dus. Klik hier voor een duidelijk overzicht van verschillende prepaid bundels.

TIP: Kies altijd voor een iets grotere bundel. Het is namelijk uiteindelijk goedkoper om iets van je tegoed over te houden, dan halverwege de maand door je bundel heen te zijn en de rest van je gebruik tegen het standaardtarief moet betalen. Daarom is het handig om te weten hoe jouw maandelijkse gebruik eruit ziet. Weet je dit nog niet? Kies dan voor AH Mobiel. Hier vind je altijd een bundel die bij je past.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *