Written by Rickkk

Bellen in combinatie met de Apple Watch, hoe werkt het?

Het is een vraag die de meeste geïnteresseerden in de Apple Watch van Apple stellen; is het ook mogelijk om te bellen met de Apple Watch? Kunnen we straks net als Knight Rider gesprekken vanaf onze pols voeren met andere mensen? Het antwoord is duidelijk; ja hoor! Bellen met de Apple Watch zal in de toekomst waarschijnlijk gewoon mogelijk zijn. Ga jij de Apple Watch kopen of niet? De Apple Watch vergelijken is mogelijk op AppleWatchkopen.nl.

Apple Watch belfunctie

Op de promotiepagina die Apple heeft gelanceerd wordt kort aandacht besteed aan de mogelijke belfunctie van de Apple Watch. “Gebruik de ingebouwde speaker en microfoon voor snelle en korte gesprekken, of zet het gesprek naadloos door naar je iPhone 6 of ander model voor langere conversaties. Je kunt ook telefoongesprekken van je Apple Watch doorsturen naar je carkit of je Bluetooth-headset. Druk binnenkomende gesprekken weg door het horloge met je hand af te dekken.”

Bellen met de Apple Watch mogelijk dankzij Continuity

Deze belfunctie die hierboven is besproken klinkt net als Continuity, een nieuwe functionaliteit in iOS 8 en OS X Yosemite. Hiermee stuurt de iPhone 6 bijvoorbeeld, een telefoongesprek naar bijvoorbeeld een iPad of iMac, waardoor je er daar op kunt telefoneren. De Apple Watch zal dus ook gebruik maken van dit principe.

De Apple Watch heeft een speaker en een microfoon waarmee je dus gewoon kunt bellen naar andere mensen. Met andere woorden: als je iemand belt met het smartwatch, kan je omgeving met je gesprek meeluisteren. Op de Apple Watch zitten geen aansluitpoorten voor normale oordopjes. Wil je het gesprek absoluut privé houden? Dan ben je aangewezen op een Bluetooth-headset of je iPhone 6 of ander type.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 7 =

*