Wanneer je een prepaid simkaart aanschaft is deze vaak gratis of betaal je slechts een deel. In veel gevallen ontvang je bij de aankoop van een simkaart zelfs extra of gratis beltegoed, op deze manier ontvang je de kosten voor de simkaart in feite weer terug. Hoe dit bij de verschillende providers werkt is te zien in onderstaande tabel. Onder de tabel geven wij nog extra uitleg. Als je echt een gratis simkaart wilt hebben, omdat je voor de simkaart momenteel niets wil of kan betalen, dan kan dat alleen bij Vodafone en Ortel Mobiel. Deze staan daarom helemaal bovenaan als gratis simkaarten aangezien deze dus echt gratis zijn.

Gratis simkaarten – 100% kostenloos

ProviderBellenSMS1losse MB*Simkaart
kosten
Gratis
beltegoed
 
Vodafone
(+ €5,- gratis beltegoed)
€0,20€0,15€0,01Gratis€5,- gratis beltegoed
Bestellen


Ortel Mobile€0,25€0,19€1,-Gratis€2,- gratis beltegoed
Bestellen

* Met losse MB bedoelen wij de kosten van 1MB buiten een bundel.

Beste keus: Vodafone gratis sim

Vodafone is momenteel de meest populaire en ook de meest interessante provider als het gaat om de aanschaf van een gratis simkaart. Je laat alléén jouw gegevens als naam en adres achter en je ontvangt de simkaart volledig kostenloos op jouw deurmat. Je ontvangt tevens €5,- beltegoed. Goed aanbod van Vodafone als wij dit vergelijken met de andere providers. Zie hieronder wat extra informatie in de afbeelding betreffende Vodafone:

gratis simkaart vodafone bestellen

Toelichting voor Relatief gratis simkaarten

Wanneer je een simkaart bij Simyo bestelt heb je de keuze uit vier mogelijkheden. Je kunt €5,- betalen en €2,50 voordeel ontvangen, of voor €15,-, €20,-,€25,- kiezen en €7,50 voordeel pakken. De prepaid simkaart is dus niet alleen gratis, maar je ontvangt er ook extra beltegoed voor terug. Bij Lycamobile en Ortel Mobile kun je online een gratis simkaart aanvragen in dit geval zit er geen beltegoed bij. Ook de standaard prepaid simkaart van Vodafone is gratis. Wanneer je bij KPN een simkaart aanschaft kost dit €10,- maar vervolgens ontvang je ook €10,- beltegoed dus is deze simkaart ook gratis. Bij Telfort kost een simkaart € 7,50 maar ontvang je €10,- beltegoed, dit betekent dat je €2,50 voordeel pakt. Bij T-Mobile ontvang je bijna de volledige kosten in de vorm van beltegoed terug. Bij AH prepaid die je aanschaft in de winkel kost een simkaart €9,95 en ontvang je €15,- in dit geval krijg je €5,- gratis beltegoed. Er zijn tevens geen verzendkosten verbonden aan de bestelling van een simkaart.

Tip van de redactie

Uiteindelijk komt het er op neer dat bijna alle simkaarten gratis zijn. Je betaalt er soms wel voor maar krijgt dit bedrag weer terug in de vorm van beltegoed. Soms krijg je zelfs extra beltegoed cadeau! Om te beslissen welke provider voor jouw mobiele gebruik echt het meest voordelig is, is het vooral verstandig om te kijken naar de maandelijkse tarieven. Kijk ook specifiek naar je persoonlijke bel- en sms gedrag en dataverbruik. Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn met een prepaid simkaart let dan goed op de tarieven, afrekening en je persoonlijke wensen.

Als je op zoekt bent naar een gratis simkaart in belgie, kun je terecht op onze belgische website. Ook hier hebben wij een specifieke pagina voor het bestellen van een gratis simkaart.

Gratis Simkaart
4.5 (90.77%) 52 stemmen