prepaid-data-sim
Ben je op zoek naar een simkaart waarmee je alleen maar kunt internetten? Want wat heb je eigenlijk nog meer nodig? Bellen via het internet werkt tegenwoordig prima en is ook nog vaak goedkoper dan op de traditionele wijze bellen, en SMS’en doen we eigenlijk nog amper. Mobiel internet is de populairste dienst in de telecomwereld en zal alleen maar stijgen, daarom is er behoefte ontstaan voor een prepaid data only simkaart. Dit kun je het beste omschrijven als een prepaid simkaart waar je alleen maar mee kunt internetten. Alleen maar internetten én alleen maar betalen voor de MB’s die je daadwerkelijk gebruikt. Het grootste voordeel is misschien wel dat deze simkaart nooit kan verlopen! Dat is het principe van een prepaid data sim only. Dé goedkoopste optie voor als je alleen maar wilt internetten.

Het grootste voordeel (naast Goedkope data bundels) is dat deze simkaart nooit verloopt en dus onbeperkt geldig is!

Er zijn 2 Type Data simkaarten

 • Data simkaart – Europa
 • Data simkaart – Wereldwijde dekking

Data simkaart – Europa

Prijs: €24.95

Data bundels van deze DATA SIM ONLY

Dekking in Europa

Data Simkaart Europa

Sinds kort bieden wij ook dekking in de Verenigde Staten & Canada! Dat betekent je nu ook voor onze Europese data simkaart kunt kiezen voor internet in de VS & Canada.

Data simkaart – Wereldwijd

Prijs: €49.95

Data bundels – Wereldwijd

Onderstaand zie je een overzicht van alle Wereldwijde Data Only bundels.

Dekking Wereldwijd

Dekkingskaart MiFi router en Data Simkaart
Alle blauw gekleurde delen zijn de werelddelen waar je probleemloos en SNEL kunt internetten via deze Data simkaart. Zoals je ziet zijn er een aantal landen die niet blauw zijn gekleurd. Sommige landen willen zich niet aansluiten door o.a. politieke onrust of door afgebakende afspraken voor de lokale markt. Hier kunnen wij verder niets aan doen, maar wij zijn wel bezig om steeds meer landen aan te sluiten! Meer volgt snel!

Waarom een data sim only?

Waarom zou je een data only simkaart willen hebben? Voor het dagelijks gebruik is een prepaid data sim niet het eerste waar je aan denkt. Alhoewel je misschien 99% van de tijd gebruikt maakt van internet, is het wel handig om die ene keer dat het nodig is om te bellen, dit dan wel te kunnen. Een data simkaart is meer een simkaart waar je veel aan hebt in bepaalde situaties, misschien herken je er een paar of ontdek je dat je hier zeker behoefte aan gaat hebben:

 • Een prepaid data sim is bijvoorbeeld ideaal voor slimme apparaten die alleen slechts enkele MB’s data nodig hebben om jou van de nodige informatie te voorzien.
 • Dé oplossing voor een Mifi Router! Met een Mifi Router kun je via een data simkaart met meerdere apparaten tegelijk gebruik maken van veilige internetverbinding, op een locaties waar je geen beschikking hebt over een internetnetwerk. Bijvoorbeeld op vakantie of onderweg!
 • Op vakantie kan een data sim ook van pas komen, omdat sommige data sim only’s bruikbaar zijn in heel Europa of zelfs over de hele wereld!
 • Voor een 2e telefoon, waar je niet veel mee doet. Sommige prepaid data simkaarten zijn namelijk de enige simkaarten die kunnen verlopen, of ze verlopen maar je kunt deze blokkade vervolgens opheffen door opnieuw op te waarderen.

Simkaart verlopen? Niet bij een prepaid data simkaart!

Prepaid data sim ideaal voor de Mifi Router!

Voor een Mifi Router heb je een simkaart nodig die een hoge internetsnelheid kan behalen, zodat je met meerdere apparaten tegelijkertijd online kunt zijn. Zo’n simkaart moet dus minimaal verbinding kunnen maken met het 4G netwerk. Daarnaast is het ideaal als je goedkope databundels kunt activeren voor de simkaart die jij voor je Mifi Router gebruikt én is het nog mooier als je deze databundels niet alleen in Nederland kunt gebruiken, maar ook wanneer jij op reis bent!

De beste data simkaart kopen!

Wij verkopen simkaarten in alle soorten en maten en daartussen mag de data simkaart natuurlijk niet ontbreken! We kunnen wel stellen dat deze prepaid data sim momenteel de beste op de markt is, door haar unieke voordelen:

✓ Data bundels zijn geldig in heel Europa of over de hele Wereld
✓ GRATIS data: 2 GB voor Europa of 1 GB voor over de hele Wereld
✓ Deze data sim only kan niet verlopen!*
✓ Data & Databundels zijn onbeperkt geldig!
✓ Snel en betrouwbaar internet! Maakt gebruik van het 4G netwerk met een downloadsnelheid van maximaal 300 mbps.

* Data simkaart is onbeperkt geldig. Je datategoed is ook onbeperkt geldig, mits je minimaal 1x per jaar opwaardeert. Door op de waarderen wordt de geldigheid van je hele datategoed weer gereset naar 365 dagen.

Deze simkaart is er in twee varianten:

 • Prepaid data sim kaart Europa
 • Prepaid data sim kaart Wereld

Kies jij de Prepaid data simkaart in Europa?

Als je kiest voor de data sim only Europa, dan betekent het dat je met deze sim online kunt zijn in de meeste Europese landen (plus de Verenigde Staten & Canada)! De exacte landen kun je zien op het kaartje op de bestelpagina van de prepaid data sim! Bij de aankoop van een prepaid data sim krijg je tijdelijk 2GB gratis internet. Wil je meer internet? Dan kun je kiezen uit databundels van 1GB, 5GB, 10GB, 25 GB, 50 GB en zelfs 100 GB.
De databundels van deze data only sim zijn dus 365 dagen geldig, maar dit betekent niet dat je na die tijd je beltegoed kwijt bent! Als je binnen een jaar niet opnieuw opwaardeert, wordt je beltegoed tijdelijk bevroren totdat je opnieuw opwaardeert. Eigenlijk is de data sim dus onbeperkt houdbaar. Als je bijvoorbeeld een jaar later weer op vakantie gaat en je data simkaart wilt gebruiken, kan dat gewoon! Dit is uniek, want normale prepaid simkaarten zullen uiteindelijk echt verlopen, waardoor je nummer en je beltegoed niet meer bruikbaar is. De onbeperkte houdbaarheid is een belangrijke extra voordeel van een data simkaart kopen en gebruiken.

Wil je meer weten over deze data only simkaart of direct bestellen? Klik dan op bestellen in de onderstaande afbeelding.

Of een Data sim only voor wereldwijd gebruik!

De roamingkosten zijn sinds juni 2017 verdwenen voor landen die lid zijn van de Europese Unie, maar dit geldt niet voor de andere landen op de wereld. De Data simkaart Wereld is geldig in veel landen over de hele wereld. Op de bestelpagina zie je voor welke landen dit geldt. Ook zie je daar de databundels & tarieven waarmee je je prepaid data sim kunt opwaarderen. Bij bestelling krijg je NU TIJDELIJK maar liefst 1GB data gratis! Hiervan profiteren? Lees meer of bestel de simkaart via de onderstaande bestelknop in de afbeelding!

Profiteer TIJDELIJK van tot 2GB GRATIS internet bij de aankoop van een data simkaart Europa óf data sim only Wereld

Prepaid data sim opwaarderen

Een vraag die we regelmatig krijgen is: ’Hoe kan ik mijn data simkaart opwaarderen?’
Wanneer je een data sim only bestelt, krijg je hier een uitgebreide uitleg bij hoe het werkt met opwaarderen. Dit kan via de website van onze partner. Voor bundels en tarieven lees je meer op de bestelpagina van de data simkaarten.

Waar kun je een data only sim voor gebruiken?

Van persoonlijke tot zakelijke situaties: een data only sim kun je in vele apparaten plaatsen. Hieronder een greep uit de vele opties:

 • Telefoon
 • Tablet
 • GPRS Tracker
 • MiFi router
 • Beveiligingscamera
 • Alarmsysteem
 • Smartwatch
 • Auto & Navigatiesysteem
 • Laptop
 • Tijdelijk internet (Camping, Festival, Beurzen, Congres, etc.)

… En nog veel meer! Zolang jouw apparaat een simkaartslot en een optie tot 2G / 3G / 4G verbinding heeft, is onze prepaid data simkaart geschikt.