Mocht je echt op zoek zijn naar een prepaid aanbieding, dan zul je deze pagina in de gaten moeten houden. Er zijn namelijke meerdere keren per jaar verschillende aanbiedingen bij meerdere prepaid providers. Voorbeelden van aanbiedingen zijn:

– Extra beltegoed
– Gratis prepaid internet
– Dubbel beltegoed bij eerste keer opwaarderen
– Tijdelijke aanvraag van een gratis simkaart
– Cadeautje bij aankoop van een simkaart
– Gratis prepaid telefoon etc.

De meest voorkomende aanbiedingen zijn “gratis beltegoed bedragen”. Wij zullen de aanbiedingen zo nauw mogelijk in de gaten houden en de top 3 op deze pagina weergeven. Vergelijk in het onderstaand overzicht de populairste prepaid aanbiedingen.

Huidige Unieke Prepaid Aanbieding

#ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
1)Simyo - Unieke Deal: €12,50,- Gratis beltegoed € 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
2)Simyo - Unieke Deal: €27,50,- Gratis beltegoed€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen

Beste Prepaid Aanbiedingen

KPN
€10,-
€10,- gratis beltegoed
€0,30 bellen per minuut
€0,16 SMS per minuut
€0,02 per MB (500MB bundel)
Simyo
€15,-
€7,50 gratis beltegoed
€0,10 bellen per minuut
€0,10 SMS per minuut
€0,01 per MB (1000MB bundel)De twee meest voorkomende aanbiedingen

De twee meest voorkomende prepaid aanbiedingen zijn: 1) gratis beltegoed en 2) gratis prepaid internet data. Onderstaand beschrijven wij kort wat iedere aanbieding inhoudt.

Gratis beltegoed aanbiedingen

Prepaid providers geven graag en regelmatig gratis beltegoed weg. Sterker nog, bij de meeste providers is het zo dat je net zoveel beltegoed krijgt als de simkaart kost. Betaal je dus €10,- voor een simkaart, dan ontvang je ook €10,- beltgoed. Dit zou betekenen dat jouw prepaid simkaart in principe “gratis” is. Verder doen sommige providers het dusdanig dat er €10,- gratis beltegoed wordt gecommuniceerd maar je na het activeren van de simkaart €5,- krijgt waarna pas bij online registratie van jouw account de andere €5,-. Dit verschilt dus per provider!

De reden dat providers graag gratis tegoed weggeven heeft te maken met de investering voor de provider. Het kost hun niet veel geld om bijvoorbeeld een tientje extra weg te geven. Daarnaast is dit ook nog eens een belangrijke motivatie voor veel consumenten. Het is simpel gezegd gewoon een aanbieding dat goed werkt!

Gratis prepaid internet aanbiedingen

Deze soort aanbieding komt niet zo vaak voor als de bovenstaande maar is met name erg populair bij KPN en enkele andere providers. Als wij als voorbeeld KPN nemen zien wij dat KPN ongeveer 4 tot 5 keer per jaar een internet aanbieding voert. Meestal zijn deze acties in de vorm van “gratis 1 GB data tegmoet” of “30 dagen gratis online” etc. Mocht je dus veel gebruik maken van internet via jouw prepaid simkaart of prepaid telefoon kan het interessant zijn om eens bij KPN te kijken welke acties er vandaag zijn! Mocht je vragen hebben dan horen wij dat graag. Neem gerust contact met ons op via het contact formulier.