Written by Dylan de Graaff

Geld verdienen met je 06 nummer

Iedereen heeft tegenwoordig de beschikking over een telefoon en een daarbij horend telefoonnummer. Veel mensen weten niet dat hun nummer veel geld waard kan zijn. Geld verdienen met 06 nummers is ontzettend makkelijk! In deze blogpost leggen we je alles uit over hoe jij geld kunt verdienen met jouw mooie nummer(s).

Geld verdienen met je 06 nummer

Wanneer je geld wilt verdienen met je 06 nummer moet je hem zien te verkopen. Dit doe je het liefst voor een zo hoog mogelijk bedrag. Dit bedrag moet uiteraard wel matchen met de waarde van je 06 nummer.

Waardebepaling van een 06 nummer

De waarde van je 06 nummer wordt bepaald door hoe uniek het nummer is. De waarde van een nummer ligt hoger wanneer het makkelijk te onthouden is. Denk hierbij aan 06 nummers met 1111 of 4040. Hoe meer dezelfde getallen hoe duurder het nummer. Een nummer met vier dezelfde getallen is al gauw € 250 of meer waard!. Ook nummers met speciale combinaties zoals 1998(geboortejaar),420 of 69 kunnen je nummer meer waard maken.

Voorbeeld van mooie 06 nummers

  • 06 **1111** = €250
  • 06 4040**** = €100
  • 06 404 204 10 = €250
  • 06 33 420 300 = €50,-

Let op! Dit is een indicatie. De waarde van een 06 nummer staat niet vast. Het kan dus goed zijn dat iemand bereid is meer te betalen voor een mooi nummer.

Mooie 06 nummer verkopen

Nu je de waarde weet kun je je nummer voor de juiste prijs gaan verkopen. Je kunt je 06 nummer verkopen via speciale websites. Ook kun je je telefoonnummer te koop zetten op marktplaats of Facebook. Bij het verkopen van je 06 nummer is het belangrijk dat je ook zeker weet dat je je nummer kunt verkopen. Houdt er wel rekening mee dat het nummer dat je wilt verkopen wel een bepaalde waarde moet hebben. Een nummer van maximaal een tientje ga je natuurlijk nooit verkopen.

Zet eerst je mooie nummer over op een prepaid simkaart

Als je je mooie 06 nummer wilt verkopen moet je er wel eerst voor zorgen dat je nummer op een prepaid kaart staat. Wanneer je een abonnement hebt moet je uitzoeken of het mogelijk je nummer te verhuizen naar een prepaid simkaart. Dit kun je bij veel providers aanvragen. Bij het verkopen van je mooie 06 nummer komt je nummer op een andere naam te staan. Zoek ook uit of dit mogelijk is bij jouw provider.

Handelen in 06 nummers

Wanneer je het groots wilt aanpakken, kun je gaan handelen in mooie 06 nummers. Geld verdienen met 06 nummer is zeker mogelijk. Je kunt bij verschillende providers gratis simkaarten aanvragen. Met een beetje geluk zit er een mooi nummer bij. Houd er rekening mee dat je bij veel providers maar 1 simkaart kunt aanvragen per persoon. Het kan handig zijn om dit bijvoorbeeld met meerdere mensen te doen. Ook kun je online op zoek gaan naar goedkope nummers en deze doorverkopen. Er zijn een hoop sites die mooie nummers verkopen. Nu jij de waarde weet kun je zoeken naar nummers die goedkoper dan hun waarde worden aangeboden.

Verschil 06 en 0900 nummer

Er is een duidelijk verschil tussen 06 en 0900 nummers. 06 nummers zijn alleen verbonden met een mobiel, vandaar dat het ook wel mobiele nummer wordt genoemd. Een 0900 nummer is een nummer waar je als beller voor moet betalen. Deze nummers worden voornamelijk gebruikt door bedrijven.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf + 5 =

*