Written by Donat Berisha

Goedkoop bellen naar België

Veel Nederlanders hebben vrij regelmatig contact met onze zuiderburen in België. Niet alleen hebben we daar vaak familie zitten, ook wonen Nederlanders (tijdelijk) in België. Daarnaast hebben sommigen daar vrienden, kennissen en/of collega’s zitten.

Al met al is er dus voldoende belcontact tussen Nederland en België. Daarom wordt er wel eens gevraagd: Goedkoop bellen naar België, is het mogelijk? Jazeker! Je vindt hier de goedkoopste prepaid simkaart opties. Lees snel verder!

Goedkoop naar België bellen

Indien je goedkoop wilt bellen naar België, is het natuurlijk interessant om te weten wat de tarieven zijn. Wij hebben dit voor je uitgezocht en zijn op twee voordelige providers gekomen. Zie hieronder goedkope opties voor prepaid bellen (en sms’en) naar België. Direct bestellen? Dat kan met een van de bestelknoppen!

ProviderBellen / SMS naar BelgiëStarttariefBestellen
Simyo€ 0,23 / € 0,07€ 0,00Bestellen
KPN€ 0,55 / € 0,25€ 0,00Bestellen

Tarieven voor het bellen naar België

De prepaid tarieven in bovenstaande tabel gelden per belminuut en per SMS. Bij Simyo betaal je dus slechts € 0,23 per belminuut en € 0,07 per SMS. Bovendien kun je ook gebruik maken van eSIM voor prepaid.

De tarieven van KPN liggen iets hoger. Je belt namelijk voor 0,55 per minuut. Per verstuurde SMS betaal je € 0,25.

Bij beide providers betaal je geen starttarief!

Waarom prepaid bellen?

Het fijne aan prepaid bellen naar het buitenland is dat er vooral binnen Europa nog steeds lage tarieven gelden. Daarnaast zit je met prepaid bellen niet vast aan een abonnement en heb je dus meer controle over je kosten.

Bovendien gebruiken sommigen prepaid op hun tweede telefoon. Dat maakt contact met het buitenland net even wat eenvoudiger dan wanneer je hier een abonnement voor afsluit.

Voor wie is voordelig bellen naar België geschikt?

Vooral wanneer je familie, vrienden, kennissen of collega’s in België hebt zitten is het voordelig bellen naar België met prepaid geschikt. Je kunt zelf bepalen wanneer je opwaardeert en bent nu bekend met de tarieven, waardoor je meer overzicht over je kosten hebt.

Verder is goedkoop bellen naar België ook geschikt voor mensen die niet willen vastzitten aan een abonnement en liever voor de vrijheid van prepaid kiezen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 − 1 =

*