Written by Dylan de Graaff

Goedkoop bellen naar Suriname

Veel Nederlanders bellen regelmatig naar Suriname. Bijvoorbeeld omdat familie en vrienden daar wonen of omdat ze zaken doen in Suriname. Wanneer je regelmatig belt naar Suriname is het verstandig om goed te checken welke prepaid kaart het goedkoopst is.

Goedkoop prepaid bellen naar Suriname

Met een prepaid kaart kun je goedkoop bellen naar Suriname. Een prepaid kaart is makkelijk en voordelig. Er zijn veel providers die een prepaid simkaart aanbieden. Wij hebben alle providers voor u vergeleken en hier een top 5 van gemaakt. Het bellen met prepaid heeft een aantal voordelen zoals:

  • Vrijblijvend: u zit niet vast aan een abonnement
  • Waar voor je geld: je betaalt alleen voor wat je gebruikt
  • Veilig: van tevoren betalen , geen dikke rekening achteraf

TeleSur Tweelanden Sim

Telesur heeft een speciale simkaart die Nederland en Suriname met elkaar verbindt. Met de tweelanden sim kun je sms’en en bellen tussen Nederland en Suriname voor hetzelfde tarief. De simkaart van TeleSur is het goedkoopst op de markt op dit moment. Ook betaal je geen extra roamingkosten wanneer je in Suriname bent. Dit is zeer voordelig aangezien roamingkosten over het algemeen erg hoog zijn. Een goede alternatief om goedkoop mee te bellen naar Suriname is Lebara. Bekijk hieronder de prepaid tarieven en druk op de bestelknop om direct een prepaid simkaart aan te schaffen. Let wel op: wanneer je met Telesur naar een andere provider belt, betaal je €0,3 meer per belminuut.

ProviderBellenSMSMB 
Telesur€0,10 / 0,13€0,07€0,10 Bestellen
Lebara€0,15€0,09€0,19 Bestellen

Opwaarderen TeleSur Beltegoed

Je kunt je TeleSur tweelanden sim erg makkelijk online opwaarderen. Dit kun je doen tot maximaal €100 euro. Na aanschaf ontvangt u een voucher met een opwaardeercode. Toets deze vervolgens in op uw telefoon. Niet in bereik van een hotspot ? U kunt via u Mijn TeleSur account instellen dat je door middel van een gratis smsje je beltegoed kan opwaarderen. Dit wordt dan direct van je bank afgeschreven.

Opwaarderen in de winkel

Lukt het niet om je TeleSur beltegoed op te waarderen? Het is ook mogelijk om in de winkel je beltegoed op te laden. In Nederland kan dit bij de Kruidvat, Trekpleister en BP.

Automatisch opwaarderen

Wil je voorkomen dat je beltegoed op raakt? Met de TeleSur simkaart kun je instellen dat je beltegoed automatisch wordt opgewaardeerd wanneer het beltegoed onder de €3,- komt. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat je beltegoed op raakt midden in een gesprek.

TeleSur data & TeleSur internet bundel

Het tarief voor het gebruiken van data bij TeleSur is gesteld op €0,25 per MB. Deze kosten worden afgetrokken van je huidige beltegoed. Het is mogelijk om een aparte databundel af te sluiten. Met deze databundel heb je elke maand 250 MB te besteden. Dit kost je €9,95 per maand.

Internationale Data Simkaart

Op zoek naar een data simkaart met alleen internet? Op onze website verkopen wij data simkaarten die werken overal op de wereld ! Naast de wereld variant hebben we ook een Europa data simkaart. Deze werkt alleen in Europa. Met een data simkaart kun je internetten tegen een zeer laag tarief. Hierdoor is het heel geschikt als je bijvoorbeeld wilt Skypen of Whatsappe met iemand uit Suriname.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zes − twee =

*