Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

iPhone 6S en 6S Plus binnenkort in NL

iphone 6s logoVolgens een bericht van iPhoned en Telecompaper wordt de verkoop van de nieuwste iPhones, de 6S en de S6 Plus, 2 oktober gestart. Een week eerder, 25 september, start de voorverkoop in Nederland.

De iPhone 6S kopen?

In een aantal landen is de iPhone 6S release uiteraard eerder. In de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, China, Duitsland en Frankrijk liggen de toestellen vanaf 25 september al in de winkel. In Nederland is dit dus 2 oktober. De losse iPhone 6S gaat €749,- kosten en de iPhone 6S Plus krijgt een prijskaartje van €849,-. Dit zijn de toestellen met 16 GB. Het geheugen van een iPhone is niet uit te breiden met een micro SD-kaart en daarom zijn er ook toestellen met 64GB en 128GB. Deze laatste zou zo’n €1069,- gaan kosten. De gloednieuwe toestellen zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, spacegrijs, zilver en roségoud.

Wat is er anders aan de nieuwste iPhone?

De iPhone 6S en 6S Plus hebben een betere 12 megapixel camera en bevatten een snellere chip met meer werkgeheugen. De grootte van het scherm blijft gelijk en ook aan de resolutie is niets veranderd. Wel heeft het scherm een zogeheten 3D Touch functie waardoor je een app niet helemaal hoeft te openen om functies uit te kunnen voeren.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × 1 =

*