Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

L-mobi stopt met prepaid dienstverlening

Ben je klant van L-mobi? Helaas kun je niet meer gebruikmaken van je prepaid simkaart. De provider is genoodzaakt te stoppen met het aanbieden van prepaid diensten. In dit artikel lees je wat je het beste kunt doen om weer te kunnen bellen, sms’en en internetten. Ook geven we informatie over nummerbehoud en je resterende beltegoed.

Wat kun je doen als huidige L-mobi prepaid klant?

Op dit moment kun je het beste zo snel mogelijk overstappen naar een andere prepaid simkaart aanbieder, vooral als je je telefoonnummer wilt behouden. Als je niet overstapt, is de kans groot dat je je telefoonnummer kwijt raakt.

Wil je eerst prepaid simkaarten vergelijken, dan kun je dat doen op onze homepage. Hieronder tonen we de twee populairste prepaid aanbieders van dit moment:

#ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
1)Simyo - Unieke Deal: €12,50,- Gratis beltegoed € 0,10€ 0,01€0,10GeenBestellen
2)Lebara One€ 0,09€ 0,01€0,151e min Bestellen

Hoe vraag ik nummerbehoud aan?

Je kunt een nieuwe prepaid simkaart bestellen met of zonder nummerbehoud. Als je je nummer wilt behouden, dan kun je dit bij je gewenste nieuwe provider aanvragen. Aangezien dit een specifieke situatie is, kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice om nummerbehoud van je L-mobi telefoonnummer te regelen.

Hoe zit het met mijn L-mobi beltegoed?

Op dit moment is het nog niet bekend wat er met je beltegoed of L-mobi bundel gebeurt. De provider laat weten dat de details hierover nog volgen. Wij hopen dat het mogelijk is om beltegoed te kunnen laten overzetten of teruggestort te krijgen. Zodra hierover meer informatie bekend is, zullen we dat middels een update in dit artikel bekendmaken.

Waarom is L-mobi gestopt?

L-mobi maakte gebruik van het KPN-netwerk om prepaid aan te bieden in Nederland. Helaas zijn er financiële problemen en konden L-mobi en KPN geen gezamenlijke oplossing vinden. Daarom is het mobiele netwerk stopgezet voor L-mobi klanten.

Wat de precieze details zijn, weten alleen de twee partijen zelf. Er zal de komende tijd waarschijnlijk meer informatie over deze situatie beschikbaar komen. Zo loopt er bijvoorbeeld ook een rechtszaak. Daarom raden we aan om geen overhaaste conclusies te trekken. Met dit artikel willen we je vooral helpen met een oplossing. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Rate this post

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *