Written by Mo Maghsoudi

Prepaid databundel met onbeperkt internet

Als consument heb je tegenwoordig te maken met zoveel verschillende bundels. In het specifiek heb je bij databundels al heel wat verschillen. Denk bijvoorbeeld aan de duratie van een databundel en de grootte ervan. Sinds dit jaar is er een nieuwe bundel bijgekomen, namelijk een prepaid databundel met onbeperkt internet. Hiermee kun je ongestoord internetten met jou prepaid simkaart.

Welke providers bieden onbeperkt prepaid aan?

Op dit moment zijn er maar 2 providers die onbeperkt prepaid internet aanbieden voor een maand, en dat zijn Simyo en KPN. Bij T-mobile kun je gebruik maken van onbeperkt prepaid internet, maar dan zit je vast aan een bundel van 1 dag of 5 dagen. De goedkoopste en beste optie is van Simyo. Wil je deze prepaid simkaart direct bestellen? Dan kun je hieronder een prepaid simkaart aanschaffen. Binnen enkele dagen ontvang jij je simkaart waarmee je de databundel kunt activeren.

ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
Bestellen
Simyo€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
KPN prepaid sim only€ 0,30€ 0,02€0,161e minBestellen

Prepaid databundel met onbeperkt internet

Via de website van de provider of via de applicatie kun je de prepaid internet databundel activeren. Deze bundel is dan geldig voor een beperkte duur, waarna je ieder maand ervoor kunt kiezen om de bundel uit te schakelen. Deze databundel biedt verschillende voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld nooit zonder data komen te zitten, je betaalt een vast bedrag per maand en het is makkelijk aan te passen. Je kunt het gebruiken voor een apparaat waarbij je frequent data nodig hebt, maar geen hoge intersnelheden.

Hoe snel is onbeperkt prepaid internet?

Op dit moment zijn de internetsnelheden van prepaid onbeperkt internet erg traag. De maximale snelheid ligt rond de 128 kbps. Met deze snelheden kun je gerust mailen, whatsappen of websites bezoeken. Een video laden of een serie streamen is niet geschikt met deze prepaid databundel met onbeperkt internet.

Maak jij al gebruik van een prepaid databundel met onbeperkte internet?
We zijn benieuwd naar je antwoord. Laat het ons weten in de reacties!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =

*