Written by Mo Maghsoudi

Prepaid internet voor het buitenland

Tegenwoordig is internet op je mobiel niet meer weg te denken. Veel mensen maken gebruik van WIFi om te internetten. Wanneer ze dan onderweg zijn of geen WiFi beschikbaar hebben gebruiken ze mobiele internet. Zo ook voor personen die naar het buitenland gaan. Ben jij ook zo iemand die op zoek is naar Prepaid internet voor het buitenland? Dan vertellen wij jou in deze blogposts welke simkaart geschikt is voor jou.

Prepaid internet voor in het buitenland

Er zijn verschillende mogelijkheden voor jou om prepaid internet in het buitenland te hebben. Mogelijkheid 1: Tijdens je reis is het mogelijk om een prepaid simkaart aan te schaffen en deze gebruiken. Dit is in sommige gevallen niet heel geschikt, omdat de prepaid internet tarieven meestal hoger zijn dan in Nederland.

Mogelijkheid 2: In Nederland een prepaid sim only aanschaffen en deze gebruiken de meeste Europese landen. Hiervoor gelden dezelfde tarieven als in Nederland. Ga je naar een land buiten Europa? Dan kun je het beste voor een Data Simkaart wereld kiezen.

Prepaid simkaart voor het buitenland

Met de onderstaande drie providers heb jij prepaid internet voor het buitenland. Dit zijn prepaid providers waarbij je geen extra kosten hebt wanneer je gebruik maakt van je tegoed binnen Europa. Deze prepaid simkaarten zijn geschikt, omdat je internet gebruik wordt afgerond per KB.

Prepaid ProviderDownloadUploadper MBAfrekening 
Simyo                1 Mbps386 Kbps0,15per KB Bestellen
KPN2 Mbps300 Kbps2,-per KB Bestellen

Data simkaart

Er is ook nog een speciale prepaid simkaart die je in Nederland kunt aanschaffen, namelijk de Data simkaart. De data sim only is een simkaart waarmee je alleen kunt internetten. Met een data simkaart kun jij tegen het voordeligste prepaid tarief in Europa internetten. Benieuwd naar meer informatie of de verdere unieke voordelen van de Data simkaart? Bekijk dan de data simkaarten pagina door te klikken op één van de producten.

Tip: Wil je graag prepaid internet voor het buitenland? Kies dan de Data Simkaart Wereld. Hiermee kun je overal ter wereld gebruik maken van kneiter voordelige prepaid internet tarieven!

Waarom Prepaid Internet?

Wanneer je internet voor het buitenland nodig hebt, kies dan voor prepaid, behalve als je voor een langere periode van tijd in het buitenland bent. Met een prepaid simkaart zit je niet vast aan een abonnement. Daarnaast heb je met een prepaid sim geen buitenbundelkosten. Als je tegoed op is, is het op. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om mogelijke extra kosten. Als je liever iets meer data nodig hebt is het ook altijd mogelijk om een prepaid internet bundel aan te schaffen. Deze werken ook gewoon in het buitenland.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een × 1 =

*