Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Prepaid sim only met internet

Een trend die al een tijdje gaande is in telecomland, is de stijgende lijn in het gebruik van mobiel internet. We gaan met z’n allen steeds meer internet gebruiken en gelukkig wordt het ook steeds goedkoper bij de meeste providers. Maak je veel gebruik van internet? Dan kun je hier gemakkelijk op besparen door de goedkoopste prepaid sim only met internet te kiezen. In dit blogje helpen we je de beste prepaid sim only voor jouw situatie te vinden.

Prepaid internet of sim only met internet, wat is het beste?

Om met je mobiele telefoon of smartphone toegang te krijgen tot het mobiele netwerk, kun je dit op twee verschillende manieren vanaf je simkaart tot stand brengen. Door middel van:

  1. Prepaid sim only / simkaart
  2. (Sim only) abonnement

Goedkope sim only met internet

Wil je een goedkope sim only met internet? Vergelijk dan de providers in onze sim only vergelijker
Hierbij kun je de filters instellen op jouw wensen, zodat je makkelijk een sim only met internet kunt vinden die bij jouw past. Internetbundels variëren tussen de 200 MB en onbeperkte internet bundels.

Goedkope prepaid sim only met internet

Een prepaid sim only met internet biedt zeker kansen! Er zijn veel verschillende providers die nog veel meer prepaid data bundels aanbieden. Prepaid sim only bundels is dé trend in prepaid land. Op deze manier kun je ook met een prepaid simkaart goedkoop internet. Kies jij voor de juiste prepaid sim only met internet bundel? Dan is het belangrijk om met de volgende punten rekening te houden:

  • Kies nooit voor te weinig internet in je databundel. Het is zonde als je halverwege de maand al door je internetbundel heen bent en de rest van de maand tegen losse (duurdere) tarieven moet afrekenen.
  • Kies voor een provider waarmee je gemakkelijk kunt wisselen tussen de prepaid databundels

Voor een top 10 van de goedkoopste databundels kijk je in onderstaande tabel.

Provider - BundelDownload / UploadMB'sAfrekeningPer maandPer MB 
Telfort - Maand 10007 Mbps / 2000 Kbps1000per KB€14,-0,014 Bestellen
Telfort - Maand 500128 Kbps / 64 Kbps200per KB€10,-0,05 Bestellen
Simyo - Maand 1 Mbps / 386 Kbps100per KB€4,-0,04 Bestellen
Simyo - Maand XL1 Mbps / 386 Kbps250per KB€7,-0,03 Bestellen
T-mobile - Maand3,6 Mbps / 64 Kbps350per KB€9,950,028 Bestellen
Telfort - Maand 5007 Mbps / 2000 Kbps500per KB€10,-0,02 Bestellen
Vodafone - 1G BloX7,2 Mbps / 2000 Kbps1000per KB€10,-0,01 Bestellen
AH Slim Only - Internet 250 MB14,4 Mbps / 5,92 Mbps250per KB€6,-0,024Bestellen
AH Slim Only - Internet 500 MB14,4 Mbps / 5,92 Mbps500per KB€8,-0,016Bestellen
AH Slim Only - Internet 1000 MB14,4 Mbps / 5,92 Mbps1000per KB€10,-0,01Bestellen

Als je op zoek bent naar goedkoop internet, is het in eerste instantie belangrijk om te beslissen of je kiest voor prepaid internet via een prepaid sim only (losse simkaart waarbij je betaalt tegen prepaid tarieven) of een abonnement (in de vorm van sim only of met mobiele telefoon).
Prepaid is niet meer alleen voor mensen die hun telefoon bijna nooit gebruiken, prepaid is er juist tegenwoordig voor iedereen! Dit komt door de prepaid bundels, die je de mogelijkheid geven veel MB’s af te nemen tegen een lage bundelprijs. Dit is eigenlijk vergelijkbaar met een sim only abonnement, maar je hebt het voordeel dat je nergens aan vast zit en vanuit je beltegoed betaalt.
Om te bepalen of je een prepaid sim only met internet wilt, of een sim only abonnement kun je jezelf de volgende vragen stellen:

  1. Vind ik het belangrijk dat ik nergens aan vast zit?
  2. Vind ik het belangrijk dat ik altijd vooruit betaal, om onverwachte kosten te voorkomen?
  3. Hoef ik niet perse het aller goedkoopste internet?

Als je de bovenstaande vragen minimaal 2x met ‘JA’ kunt beantwoorden, zal een prepaid sim only voor jou de beste keuze zijn. De voordelen van een prepaid sim only ten opzichte van een abonnement zijn namelijk dat je nergens aan vast zit en altijd vanuit je beltegoed betaalt. Echter kun je een sim only abonnement tegenwoordig ook steeds vaker maandelijks opzeggen én is het internet vanuit een sim only bundel vaak nóg goedkoper.

Let op: De grenzen tussen prepaid sim only en een sim only abonnement zijn aardig aan het vervagen. Wil je weten wat het beste bij jouw past? Kijk dan naar de aanbiedingen van verschillende prepaid / sim only providers.

Prepaid simkaart of prepaid sim only met onbeperkt internet

Momenteel zijn er nog geen onbeperkte internetbundels voor de prepaid sim only op de markt. De grootste databundels zijn momenteel ter grootte van 5 gigabyte en deze kun je krijgen bij AH Mobiel. AH Mobile (Slim Only) is sowieso een goede keuze als je wilt ontdekken welke internetbundel het beste bij je past. AH Mobiel biedt namelijk een zeer variërend en groot assortiment aan internetbundels voor de prepaid sim only met internet.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 − zes =

*