Written by Mo Maghsoudi

De beste simkaart kiezen doe je zo!

Vandaag gaan we vertellen hoe je de beste prepaid simkaart kunt kiezen. Dit blijkt voor de meeste mensen nog een lastige opgave te zijn. Een simkaart kiezen kan veel tijd in beslag nemen. Helemaal als je geen idee hebt waar je op moet letten. Maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen. In onze blog vertellen we je hoe je de beste simkaart kunt kiezen.

De beste prepaid simkaart kiezen

De beste prepaid simkaart kiezen, hoe doe ik dat? Was het maar zo makkelijk, één prepaid simkaart die voor iedereen van toepassing is. In de praktijk zien we dat iedereen verschillende wensen en behoeften heeft. De beste prepaid simkaart kiezen is iets persoonlijks en subjectiefs. Het is afhankelijk van jouw gebruik. Gelukkig bieden we een oplossing om je te helpen.

Maar voordat we je kunnen helpen, is het handig om jezelf een vraag te stellen: ben je iemand die regelmatig belt en/of SMS’t? Of juist iemand die veel gebruik maakt van het internet? Op basis van deze vragen wordt het een stuk makkelijker om de beste prepaid simkaart te kiezen. Het stelt jou in staat om de beste prepaid simkaart te kiezen die past bij jouw persoonlijk gebruik.

Direct een simkaart kiezen en kopen? Kijk hier

Wil je direct een simkaart kiezen en kopen? Kijk dan in onze vergelijker, waar we de beste prepaid simkaarten aanbieden. Het enige wat je hoeft te doen is een simkaart kiezen die bij jou past. Ga je voor een prepaid met voordelige belminuten en/of internet MB’s? Binnen een aantal klikken kun je een nieuwe prepaid simkaart kiezen en kopen. Hieronder vind je alle prepaid simkaarten:

#ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
1)SimyoGoedkoopste prepaid€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
2)Simyo - met €7,50 gratis beltegoed€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
3)KPN prepaid sim only€ 0,30€ 0,02€0,161e minBestellen
4)Telfort 15                € 0,15€ 0,02€0,151e min Bestellen
5)AH Slim Only - Gebaseerd op combideal €6.00 € 0,09€ 0,02€0,04Geen Bestellen
6)AH Prepaid Standaard -bij €10 opwaarderen€ 0,14€ 0,01€0,12Geen Bestellen
7)Lebara One - Let op! Provider rekent af per minuut€ 0,09€ 0,01€0,091e min Bestellen
8)Telfort Standaard€ 0,36€ 0,02€0,101e min Bestellen
10)Tele2            € 0,35€ 0,02€0,351e minniet mogelijk

Waar moet ik op letten?

Simkaart kiezen, waar moet ik op letten? Iedere provider hanteert zijn eigen tarieven. Het is verstandig om alle verschillende tarieven naast elkaar te houden. Zo kom je erachter bij welke provider je voordelig kunt bellen, sms’en en/of internetten. Daarnaast zijn er providers die een starttarief hanteren tijdens het bellen. Bel je regelmatig? Kijk dan of de desbetreffende provider een starttarief hanteert.

We raden je aan om een simkaart te kiezen waar geen startkosten worden verrekend. In onze vergelijker vind je een duidelijk overzicht van alle providers met de bijbehorende tarieven en startkosten. We raden je aan om in onze vergelijker te kijken. We hebben namelijk vermeldt welke providers een starttarief hanteren en welke niet.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × vier =

*