Written by Mo Maghsoudi

Prepaid simkaart met data

Ben je op zoek naar een prepaid simkaart met data? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij helpen je in dit artikel met het vinden van de voordeligste prepaid simkaart om meet te internetten. Er zijn namelijk meerdere manieren om internet te gebruiken met een prepaid simkaart. Lees dus verder!

Prepaid simkaart met data bestellen

Als je een prepaid simkaart met data wilt bestellen, dan kun je kiezen tussen een data simkaart, een prepaid bundel of een normale prepaid simkaart. Hieronder zie je het aanbod van prepaid bundels. Onder de tabel geven we meer informatie over een prepaid simkaart met data.

Provider - BundelDownload / UploadMB'sAfrekeningPer maandPer MB 
Simyo - Maand S1 Mbps / 386 Kbps150per KB€4,-0,026 Bestellen
Simyo - Maand M1 Mbps / 386 Kbps500per KB€7,-0,014 Bestellen
Simyo - Maand L3,6 Mbps / 64 Kbps1000per KB€10,-0,01 Bestellen
Vodafone - 1G BloX7,2 Mbps / 2000 Kbps1000per KB€10,-0,01 Bestellen
KPN -
1 GB Bundel
25 Mbps / 10 Mbps1000per KB€10,-0,01 Bestellen
KPN -
100 MB Bundel

25 Mbps / 10 Mbps100per KB€4,-0,04 Bestellen

Prepaid bundels

Als je gebruik wilt maken van een prepaid simkaart met data, dan kan een prepaid bundel de voordeligste optie zijn. Bij een prepaid bundel betaal je met je beltegoed een bundel waarin MB’s zitten. Omdat je deze MB’s vooraf koopt is de prijs per MB voordeliger dan dat je ze los zou kopen. Het is dus alleen voordelig als je genoeg MB’s uit de bundel verbruikt.

Data simkaart

Een data simkaart is vooral handig voor in het buitenland. Met een data simkaart zijn de tarieven voor internetten in het buitenland relatief laag. Met een data simkaart kun je niet bellen met 06 nummers. Om dit te vervangen zou je via het internet kunnen bellen, denk aan: Whatsapp-bellen of facetime.

Voordelen van prepaid simkaart met data

Het grote voordeel van een prepaid simkaart met data, is dat je gemakkelijk zelf kunt bepalen hoeveel geld je kwijt bent. Je kunt namelijk niet zoals bij een sim only abonnement buiten je bundel treden. Daarnaast is het met een prepaid simkaart ook gemakkelijk om nieuwe MB’s aan te schaffen.

Prepaid simkaart zonder bundel

Als je niet heel vaak gebruik maakt van data, dan kan een prepaid simkaart zonder bundel een goede optie zijn. De beste provider voor een prepaid simkaart zonder bundel is Simyo. Het voordeel van internet gebruiken met een prepaid simkaart zonder bundel, is dat je nergens aan vast zit. Je betaald niks van te voren, alleen op het moment dat je data gebruikt.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een × 1 =

*