lg prepaidLG verkoopt naast mobiele telefoons ook elektronica en huishoudelijke apparaten. In 1958 is het bedrijf opgericht onder de naam GoldStar. LG staat nu voor Life’s Good. Op deze pagina vertellen wij meer over de mogelijkheden met betrekking tot een LG prepaid telefoon.

Simkaart voor de LG

De meeste LG’s zijn simlockvrij dus er kan met gemak een prepaid simkaart in. Wat je wel even moet checken is welk formaat simkaart in jouw LG past. Onze top 3 van prepaid simkaarten is te zien in onderstaande tabel, wil je meer simkaarten bekijken dan kan dit op de homepage.

Provider BellenSMSMB
Simyo €0,10€0,10€0,03Bestellen
Lebara One€0,09€0,09€0,01Bestellen
KPN€0,20€0,16€0,02Bestellen

LG 4G

Op de meeste toestellen kun je tegenwoordig mobiel internet gebruiken. Dit betekent dat je mobiele apps kunt downloaden zoals WhatsApp en dat je van wifi gebruik kunt maken. Ook met de prepaid simkaarten van tegenwoordig kun je gebruik maken van mobiel internet. Bij sommige providers is dit alleen mogelijk in combinatie met een bundel, maar bij veel providers is het mogelijk om los internet af te nemen. Bij prepaid 4G raden wij wel een grotere databundel aan omdat je door het snelle internet waarschijnlijk automatisch meer data verbruikt. Denk er wel over na bij de aankoop van zowel de simkaart als de telefoon dat niet alle providers prepaid 4G hebben. Het is natuurlijk zonde wanneer je geen gebruik kunt maken van 4G als je toestel dit wel kan.

LG kopen

De prijzen van een LG smartphone lopen uiteen. Een LG is niet heel duur, maar de nieuwste LG, de LG V10 met twee schermen, kost nog wel zo’n €700,- terwijl de LG G4C €150,- kost. Hiermee willen wij alleen maar zeggen dat er dus veel variatie is, in zowel de prijs als de specificaties en het design. Er zijn dus ook interessanter geprijsde modellen verkrijgbaar. Bij het kopen van een telefoon is het belangrijk om eerst te bepalen wat je zelf verwacht van de telefoon. Wat ga je ermee doen? Bezoek je vooral veel websites, verwacht je goed geluid omdat je vaak muziek luistert of moet je telefoon geweldige foto’s kunnen maken. Wat moet het formaat zijn? Vind je een groot beeldscherm belangrijk of mag het wat kleiner zijn? Als je Android gewend bent dan zit je bij de LG goed, had je hiervoor een iPhone dan is het waarschijnlijk even wennen. Van de meeste LG’s is het geheugen uit te breiden met een micro SD-kaart. LG focust op het geluid en het beeld van de smartphone. Bekijk de specificaties per telefoon online bij verschillende aanbieders. Je kunt hier zelf invullen wat de prijs mag zijn, hoeveel pixels de camera moet hebben en of je bijvoorbeeld 4G wilt.

Tot slot

De LG is in feite vergelijkbaar met andere bekende smartphone merken, alleen heeft LG net als andere merken weer een eigen design en andere specificaties / kenmerken. Ben je op zoek naar een voordelige smartphone dan kun je hiervoor bij LG terecht. Zoals wij al eerder aangaven is het vooral belangrijk dat de smartphone voldoet aan jouw persoonlijke wensen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *