sony prepaidBen je op zoek naar een prepaid telefoon dan hoef je niet alleen te denken aan populaire merken als iPhone en Samsung. Er zijn genoeg andere merken die goede telefoons verkopen. Op deze pagina bespreken wij Sony prepaid, welke telefoons zijn er, wat zijn de kosten en waar moet je op letten bij de aanschaf van een prepaid telefoon?

Sony

Sony is uiteraard een bekend merk en bestaat ook al sinds 1946. Het hoofdkantoor is gevestigd in Japan. Het bedrijf verkoopt consumentenelektronica zoals telefoons, televisies, camera’s, games maar ook medische apparatuur.

Simkaart

In elk simlockvrij toestel past een prepaid simkaart, waar je wel op moet letten is het formaat van de simkaart. In onderstaande tabel staat de top 3 van prepaid simkaarten, dit zijn 3-in-1 simkaarten waardoor je zelf de keuze kunt maken welk formaat je nodig hebt. Normaal, micro of nano. Je drukt het juiste formaat gemakkelijk uit de simkaart, je hoeft niks zelf te knippen of iets dergelijks.

Provider BellenSMSMB
Simyo €0,10€0,10€0,03Bestellen
Lebara One€0,09€0,09€0,01Bestellen
KPN€0,20€0,16€0,02Bestellen

Sony telefoon kopen

Sony telefoons staan bekend om onder ander:

✓ Camera kwaliteit
✓ Goed prijs-kwaliteit verhouding
✓ Strak design
✓ Waterdichte toestellen

Het aanbod van prepaid telefoons bestaat bijna altijd in pakket vorm met telefoon + simkaart. De meest voorkomende merken zijn dan Samsung, Nokia, Huawei en Alcatel. Sony was met name vroeger erg populair maar komt nu langzamerhand weer een sterk terug. De prijzen van de prepaid telefoons zijn gemiddeld niet hoger dan €100 – 150,-. Dit zelfde geld ook voor Sony Xperia telefoons. Sony verkoopt hun telefoons onder de naam Xperia. Zo heeft de Xperia vele modellen telefoons en zelfs tablets die allen verschillende prijzen kennen.

Bij een prepaid pakket zit uiteraard ook een prepaid simkaart met vaak gratis tegoed of belminuten / sms’jes. Dit aanbod bestaat niet uit de high-end smartphones, maar je kunt er tegenwoordig wel mobiel internet op gebruiken en foto’s mee maken. Wanneer je van plan bent om een prepaid simkaart te gebruiken, ben je niet verplicht een prepaid telefoon te kopen. Zoals hierboven al is gezegd, past een prepaid simkaart in elk simlockvrij toestel. Daarom kun je er ook voor kiezen om een los toestel en een losse prepaid simkaart aan te schaffen. Met een dual sim toestel kun je twee simkaarten in één toestel stoppen waardoor je niet van telefoon hoeft te wisselen. Dit kan handig zijn wanneer je niet twee telefoons wilt gebruiken, maar wel een goed toestel nodig hebt.

Sony Xperia

De Sony Xperia is er in diverse soorten en maten, wat ook betekent dat de prijs zeer varieert. Het besturingssysteem is Android en de Xperia heeft vooral een strak en gedegen design. Met name de nieuwste Xperia modellen hebben een groot scherm en zo weinig mogelijk rand. Daarnaast staat het toestel met name bekend om de goede kwaliteit van de camera. De prijzen van de smartphones liggen tussen de €100,- en €800,-. De Sony Xperia C5 Ultra is er in een dual sim variant en is uitermate geschikt voor het maken van selfies. De Sony Xperia Z5 heeft een 4G functie, is stof- en waterdicht en ontgrendel je met de vingerafdrukscanner. Ben je op zoek naar een goedkope sony telefoon dan moet je op zoek gaan naar een ouder model. Hoe ouder het model, hoe goedkoper het toestel.

Aangezien Sony Xperia zoveel verschillende modellen heeft is het belangrijk om jezelf af te vragen welke eisen wen wensen je hebt. Wil je bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van een prepaid 4G netwerk? Dan moet zowel jouw provider als de telefoon hier ondersteuning voor bieden!

Geef jij camera kwaliteit een hoge prioriteit? Kies dan een toestel die dit omslaat. Xperia smartphones van Sony zullen hier een goede keuze zijn!

Goedkope smartphone prepaid

Een andere mogelijkheid voor een goedkoper toestel is een gebruikt (en hersteld) toestel. Er zijn dan twee opties; of een tweedehands toestel die online wordt aangeboden op hiervoor speciale websites of een ‘refurbished’ telefoon. Refurbished betekent dat de telefoon volledig gerepareerd is en voorzien is van de nieuwste software. Je ontvangt de telefoon dus zo goed als nieuw in de verpakking met bijbehorende accessoires inclusief garantie.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *