prepaid provider bliep logoBliep was in eerste instantie een jongeren provider, maar de provider heeft haar strategie aangepast. Tegenwoordig richt Bliep zich op iedereen die goedkoop prepaid wil bellen, sms’en en internetten. Bijzonder aan deze provider is het feit dat er eerst niet wordt gewerkt met bundels, maar met dagen. Inmiddels is dit in 2021 anders: je hebt zowel los prepaid als specifieke internetbundels. Dagbundels zijn namelijk vervangen voor maandbundels. Verder hanteert Bliep andere tarieven. Bliep maakt tegenwoordig gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Prepaid Tarieven Bliep

Hierbij de tarieven van prepaid van Bliep zonder bundel:

ProviderBellenSMSMB
Bliep€0,08€0,08€0,10

Samen met Simyo is Bliep momenteel de goedkoopste provider.

Internetbundels

Zie hieronder de huidige tarieven van de internetbundels van Bliep:

 • 50 MB voor €1,50
 • 500 MB voor €6,-
 • 1000 MB voor €8,50
 • 2000 MB voor €12,50
 • 3000 MB voor €15,-
 • 6000 MB voor €22,50

Bliep heeft alleen internetbundels. De verrekening van dataverbruik gaat per 100Kb. Het gaat hier om bundels die 30 dagen geldig zijn.
De internetsnelheid is 1 mbps download en 348 kbps. Beltegoed opwaarderen doe je in de app met iDEAL. Daarnaast is het mogelijk om een opwaardeerbon te kopen in de winkel van Blie. Nummerbehoud kun je gratis aanvragen via je account.

Prepaid Plus

Tegenwoordig heeft Bliep ook prepaid plus. Dit is geïntroduceerd voor naast hun reguliere prepaid aanbod. Met prepaid plus waarder je automatisch elke maand met €5,- op, waarna je lagere tarieven betaalt, zoals 6 cent per minuut/sms. Ook kun je je beltegoed meenemen.

Voordelen

 • Zeer laag tarief;
 • Tegoed kun je delen met vrienden;

Nadelen

 • Geen extra bundel mogelijkheden
 • Geen bel- en sms bundels

Tegoed delen

Het is mogelijk om via de app tegoed te delen met een vriend(in) die ook een Bliep simkaart heeft.

Tot slot

Bliep is met name interessant voor mensen die niet veel kosten willen maken en ook wel eens een dag geen internet nodig hebben. Je kunt dagelijks beslissen hoe je jouw simkaart wil gebruiken, heb je dus even geen geld dan hoef je de bundel ook niet door te betalen als je de White Day activeert. Je hebt tegenwoordig maandelijkse kosen, maar betaalt geen hoge tarieven. Kijk je veel video’s of luister je veel muziek op je mobiel dan is deze prepaid sim only minder interessant omdat de bundels niet heel groot zijn. Wil je nergens aan vast zitten dan is Bliep de ideale oplossing.

2 thoughts on “Bliep simkaart

 1. goede dag ik heb een bliep chip maar volgens mij het is geblokkeerd wil mijn nummer niet kwijt raken wat kan ik doen. Mijn nummer was of is 0648174238

  1. Beste Davina,

   Als je nog op tijd bent, kun je de blokkade nog op heffen door alsnog op te waarderen.
   Je beltegoed wordt namelijk bevroren wanneer je een half jaar lang niet opwaardeert.
   Daarna heb je vaak nog 3 maanden om dit terug te draaien.

   Ik adviseer je om even contact op te nemen met de klantenservice van Bliep, om te kijken of dit nog mogelijk is.

   Met vriendelijke groet,

   Team PrepaidSimkaarten.NL

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *