prepaid provider kpn logoKPN is qua prepaid tarieven niet de goedkoopste provider, maar het is wel een betrouwbare provider met een eigen netwerk en goed bereik. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden met betrekking tot bundels en bellen naar het buitenland vergeleken met de kleine providers. In onderstaand bericht lichten wij de tarieven en bundels toe en bespreken wij de voor- en nadelen van deze provider.

Prepaid tarieven KPN

ProviderBellenSMSMB Gratis beltegoed
KPN€0,30€0,16€0,25€10,-Bestellen

Bij KPN wordt er afgerekend per seconde, wel betaal je de 1e minuut volledig. Data wordt afgerekend per 1KB. Bij een opwaardering van €10,- of €20,- kun je een bonus tegoed ontvangen. Dit tegoed moet je via ‘MijnKPN’ activeren met je simkaartnummer.

Prepaid Simkaart

Een prepaid sim only van KPN kost €10,- en hierbij ontvang je €10,- beltegoed. De simkaart is online te bestellen en wordt gratis thuisbezorgd. Je ontvangt een 3-in-1 simkaart zodat je zelf kunt kiezen welk simkaart formaat je nodig hebt; standaard, micro of nano. De prepaid simkaart blijft onbeperkt geldig als je de simkaart minimaal 1x in de 6 maanden gebruikt. Je moet dan wel een uitgaand telefoontje plegen, een sms’je of app’je versturen of opwaarderen.

Bundels

KPN heeft internetbundels, belbundels, smsbundels en buitenlandbundels. De meeste bundels zijn 31 dagen geldig, let er op dat sommige bundels automatisch verlengd worden (mits je uiteraard voldoende tegoed hebt). Er zijn ook dagbundels beschikbaar. De bundels kun je aan- en uitzetten door te bellen naar een specifieke code die op de site zijn terug te vinden. KPN heeft als een van de weinige prepaid providers een ‘Onbeperkt Online’ bundel. Ook buitenlandbundels hebben niet alle prepaid providers, maar KPN dus wel.

Opwaarderen

Je prepaid sim only is op de volgende manieren op te waarderen:

  • Online
  • Mobiel
  • Per sms
  • Opwaardeerbon
  • Automatisch opwaarderen

Je tegoed kun je inzien via je persoonlijke account op ‘MijnKPN’ of je kunt je tegoed opvragen door het woord SALDO te sms’en naar het nummer 1266.

Voordelen

  • Veel prepaid mogelijkheden;
  • Veel bundel mogelijkheden;
  • Goed bereik, eigen netwerk van KPN;
  • Snel internet.

Nadelen

  • KPN hanteert niet de goedkoopste tarieven.

Klantenservice KPN

De website van KPN is erg overzichtelijk, wanneer je op de site aan het zoeken bent verschijnt er een pop-up met de mogelijkheid om live te chatten met een medewerker. Ook kun je vragen stellen (of opzoeken) via het KPN forum. Per onderwerp zijn er video’s met uitleg beschikbaar. Ook is de provider uiteraard aanwezig op social media, het is dus op veel manieren mogelijk om in contact te komen met een medewerker van KPN.

Tot slot

KPN is niet de goedkoopste prepaid provider, maar heeft daarentegen wel veel prepaid mogelijkheden. Ook zijn er vaak interessante aanbiedingen van prepaid telefoons beschikbaar. Door de vele bundels kun je jouw prepaid naar eigen wens invullen, dit betekent dat als je veel belt je een voordelige belbundel aan kunt schaffen en wanneer je vooral veel online bent je een onbeperkt online bundel kunt nemen. Ben je niet op zoek naar de goedkoopste provider, maar ben je op zoek naar meer opties en een betrouwbaar netwerk dan is KPN een juiste keuze.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *