simyo logoSimyo is de goedkoopste provider op dit moment. Daarnaast is de provider al vijf keer op rij uitgeroepen tot beste provider van het jaar door de Consumentenbond. Hierbij moet wel gezegd worden dat deze uitslag uitsluitend gebaseerd is op Sim Only abonnementen. Uit het Panel van Telecompaper in 2015 is tevens gebleken dat de provider de meest tevreden klant heeft. Dit komt doordat 78 procent van de klanten, Simyo zou adviseren aan vrienden of kennissen. Daarmee scoort de provider het hoogste op het zogenaamde “Word of Mouth”.

Tijdelijke prepaid deal

Nog goedkoper prepaid van Simyo? Maak nu gebruik van deze tijdelijke prepaid deal!

Scroll / Swipe naar rechts op je telefoon

#ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
1)Simyo - Unieke Deal: €12,50,- Gratis beltegoed € 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
2)Simyo - Unieke Deal: €27,50,- Gratis beltegoed€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen

Goedkope provider

Simyo is een sim-only provider en biedt ook prepaid diensten aan. Verder heeft de provider een heel klein aanbod in mobiele telefoons. De virtuele provider, op het netwerk van KPN, heeft eenvoudige voordelige pakketten. De klantenservice communiceert met name digitaal met haar klanten. De mensen achter Simyo reageren snel op vragen van klanten en de vragen of onderwerpen kunnen ook makkelijk gevonden worden op het forum. De topics zijn erg overzichtelijk en in diverse categorieën verdeeld. Daarnaast wordt er soms uitleg gegeven door middel van een korte video.

Prepaid tarieven Simyo

ProviderBellenSMSMB Gratis beltegoed
Simyo€0,10€0,10€0,15tot €35,-Bestellen

Simyo hanteert hetzelfde tarief voor bellen en sms’en namelijk €0,10 per min/sms. Internet kost €0,15 per MB (er wordt afgerekend per KB). Er bestaat een onderling bellen bundel voor €2,50. Om je simkaart niet te laten verlopen moet je 1x in het half jaar bellen, sms’en of internetten. Nummerbehoud kun je gratis online aanvragen.

Prepaid Simkaarten

 • €5,- met €7,50 beltegoed
 • €15,- met €22,50 beltegoed
 • €20,- met €27,50 beltegoed
 • €25,- met €32,50 beltegoed

Databundels

 • Dagbundel van €1,- : 20 MB
 • Maandbundel van €4,- : 25 MB
 • Maandbundel XL van €7,- : 36 MB

* De bundels kun je aan- en uitzetten via Mijn Simyo. De dagbundel is 24 uur geldig en de maandbundels zijn 30 dagen geldig.

Voordelen

 • Goede en snelle klantenservice;
 • Netwerk van KPN;
 • Bijna alles is online te regelen;
 • Tegoed en verbruik inzien en opwaarderen via de Mijn Simyo app;
 • Elke maand de mogelijkheid om je bundel aan te passen.

Nadelen

 • Geen bel- of sms bundels
 • Weinig databundels

Klantenservice Simyo

Stel je vraag aan de klantenservice via onderstaande kanalen.

 1. Op het forum
 2. Via Twitter
 3. Via e-mail
 4. Bellen

Negatief beltegoed

Meestal is het met prepaid beltegoed niet mogelijk om een gesprek of internetsessie af te maken wanneer je tegoed op is, maar bij Simyo kan dit wel. Je kunt namelijk in de min staan. Dit kan natuurlijk ook als nadeel worden gezien en je krijgt daarom een waarschuwingssms’je wanneer je in de min komt te staan.

Simyo VriendenDeal

Simyo heeft iets speciaals bedacht wat andere providers niet hebben. Klanten kunnen namelijk hun eigen shop openen en op deze manier kunnen vrienden van deze klant gebruik maken van de voordelen van Simyo. Stapt een vriend over naar Simyo dan krijgt de eigenaar van de shop en de nieuwe klant €10,- tegoed op de factuur.

Tot slot

Simyo is een goedkope prepaid provider met momenteel het laagste tarief voor internetten, bellen, en sms’en. Als klant maak je gebruik van het netwerk van KPN waardoor je in principe altijd goed bereik zou moeten hebben. Bij Simyo is het voor prepaid klanten mogelijk om 4G te gebruiken. Daarnaast heeft de provider slechts een klein aanbod in belbundels. Wel zijn er inmiddels voldoende prepaid internetbundels beschikbaar bij Simyo, waaronder een Onbeperkt MB’s bundel met begrensde snelheid.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *