Written by Mo Maghsoudi

Simkaart voor Whatsapp (prepaid)

Whatsapp is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Van jong tot oud, vrijwel iedereen gebruikt Whatsapp. De meeste mensen gebruiken hiervoor een WiFi verbinding, bijvoorbeeld op werk, op school of gewoon thuis. Maar wat doe je als je naar buiten gaat en bereikbaar wilt blijven? Een geschikte oplossing hiervoor is een simkaart voor whatsapp.

Wat is een Simkaart voor Whatsapp?

Een simkaart voor whatsapp is niets anders dan een simkaart die je specifiek gebruikt voor whatsapp. Hiervoor kun je het beste een prepaid simkaart voor aanschaffen. Je betaalt immers alleen als je daadwerkelijk gebruik maakt van data. Hierdoor ben je vele malen goedkoper uit dan wanneer je een sim only abonnement afsluit waarbij je maandelijks een vast tarief betaald. Bijgaand heb je het voordeel dat je niet vastzit aan een abonnement en zelf kunt bepalen wanneer je weer je saldo opwaardeert op de simkaart. Dit is gunstig als je maandelijks niet zoveel data verbruikt.

Schaf direct een Simkaart voor Whatsapp aan!

Wil je meteen een simkaart aanschaffen waarmee je kunt whatsappen? Hieronder vind je een ruim aanbod aan prepaid simkaarten met scherp geprijsde data tarieven. Bestel direct een simkaart door te klikken op de bestelknop.

#ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
1)SimyoGoedkoopste prepaid€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
2)Simyo - met €7,50 gratis beltegoed€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
3)KPN prepaid sim only€ 0,30€ 0,02€0,161e minBestellen
4)AH Slim Only - Gebaseerd op combideal €6.00 € 0,09€ 0,02€0,04Geen Bestellen
5)AH Prepaid Standaard -bij €10 opwaarderen€ 0,14€ 0,01€0,12Geen Bestellen
6)Lebara One - Let op! Provider rekent af per minuut€ 0,09€ 0,01€0,091e min Bestellen
7)Telfort Standaard€ 0,36€ 0,02€0,101e minWordt KPN
8)Bliep€ 0,05€0,05GeenBestellen
9)Telfort 15                € 0,15€ 0,02€0,151e minWordt KPN
10)Tele2            € 0,35€ 0,02€0,351e minniet mogelijk

Op zoek naar een goedkoper alternatief?

Een data simkaart is ook geschikt om te gebruiken als simkaart voor Whatsapp. De data tarieven hebben namelijk de goedkoopste (internationale) mobiele internet tarieven. Als je deze simkaart wilt gebruiken voor Whatsapp, zul je wel eerst een gratis simkaart moeten aanvragen. Deze kun je vervolgens koppelen aan je Whatsapp. Daarna kun je de data simkaart gebruiken. Houd er rekening mee dat je met een data simkaart niet kunt bellen of SMS’en.

Data simkaart aanschaffen?

Hieronder kun je direct een data simkaart aanschaffen. Wil je binnenkort whatsappen in Europa of misschien wel Wereldwijd? Klik op bestellen voor meer informatie.

Voor wie is een whatsapp simkaart geschikt?

Een prepaid simkaart is geschikt voor iedereen, maar met name voor personen die gewoon bereikbaar willen blijven. Als je weinig gebruik maakt van whatsapp is het helemaal niet nodig om een abonnement af te sluiten. Met een prepaid simkaart kun je zelf bepalen waar en wanneer je je data gebruikt.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =

*