Written by Donat Berisha

Simyo beste prepaid provider van 2020

Ieder jaar wordt onderzoek gedaan naar alle prepaid aanbieders. Op basis van dit onderzoek wordt de Beste Prepaid Provider verkozen. Sinds dit jaar werken wij samen met PrepaidSimkaart.net om de verkiezing nog groter, beter en accurater te maken. Dit jaar kwam er een duidelijke winnaar naar voren: de ‘Beste Prepaid Provider’ van 2020 – 2021 is Simyo! In dit artikel lees je meer over de verkiezing en de uitslag.

Beste Prepaid Provider verkiezing

Prepaid blijft nog altijd een zeer interessante keuze voor velen. Dat weten telecomaanbieders ook, waardoor er veel prepaid providers actief zijn. Hoewel dat goed is, betekent het ook dat de keuze lastiger wordt gemaakt. Welke provider blinkt uit op het gebied van prepaid en waar zijn de grootste verschillen in te zien?

Om de consument hierin te helpen, wordt jaarlijks onderzoek gedaan naar hoe prepaid providers het afgelopen jaar hebben gepresteerd. Dit wordt gedaan op basis van beoordelingscriteria. Dit jaar waren er maar liefst 33 beoordelingscriteria. Elke provider krijgt voor alle criteria punten toegewezen. Op deze manier is het mogelijk om prepaid providers zo goed mogelijk te vergelijken.

Bekijk onze homepage om zelf (de goedkoopste) prepaid providers te vergelijken en meer informatie over prepaid te lezen.

Mening van de consument

Ook de consument had invloed op de uitslag. Door middel van een poll was het mogelijk om te stemmen op jouw favoriete prepaid provider van 2020. Deze poll is een van de beoordelingscriteria en een belangrijke factor voor de uitslag.

Beste Prepaid Provider van 2020 – 2021

De uitslag van dit jaar is mede bepaald door data die wij gedurende het jaar hebben verzameld. Zo is de beoordeling nog accurater. Nadat alle punten waren toegewezen, werd al snel duidelijk dat Simyo dit jaar opnieuw de beste prepaid provider is.

Simyo heeft deze prestigieuze titel maar liefst acht keer op rij gewonnen. De virtuele provider loopt hiermee duidelijk voor op de concurrentie.

Prepaid van Simyo bestellen?

Heb je interesse in prepaid van Simyo? Bekijk dan onderstaande tabel. Klik op een van de bestelknoppen om direct prepaid van Simyo te bestellen.

ProviderBellenSMSMBKosten Simkaart 
Simyo
(met €7,50 beltegoed)
€0,10€0,10€0,15€5,-Bestellen
Simyo
(met €22,50 beltegoed)
€0,10€0,10€0,15€15,-Bestellen
Simyo
(met €35 beltegoed)
€0,10€0,10€0,15€25,-Bestellen

Let op: Simyo biedt dus ook eSIM prepaid aan. Dit kun je tijdens het bestellen aanvinken. Zo heb je geen simkaart meer nodig!

Waarom presteert Simyo zo goed?

Provider Simyo blinkt uit op het gebied van prepaid. Waarom presteert Simyo zo goed tijdens de verkiezingen?

  • Innovatie in prepaid. Het beste voorbeeld van dit jaar is het aanbieden van eSIM voor prepaid.
  • Een goede klantenservice. Simyo reageert snel een vriendelijk. Dit concluderen we op basis van een eigen test en ervaringen van klanten. Bovendien zijn er veel manieren om in contact te komen met Simyo (onder andere telefonisch en via e-mail, maar ook via een eigen forum).
  • Simyo heeft snel prepaid internet. Dat is belangrijk, want er is een groot verschil te zien per provider wanneer het aankomt op snelheid van prepaid internet.
  • Prepaid van Simyo is voordelig; je bent goedkoper uit dan bij de meeste aanbieders.

Focus in 2021

Volgend jaar zal deze verkiezing opnieuw plaatsvinden. Providers kunnen goed presteren door te blijven innoveren en eSIM voor prepaid aan te bieden. Verder blijven prepaid internet en klantenservice belangrijke factoren. Ook is het interessant om te zien welke providers een start gaan maken met prepaid 5G.

Ook volgend jaar zullen wij weer meewerken aan de verkiezing en onze data gebruiken om alle prepaid providers zo goed mogelijk te beoordelen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dertien + 19 =

*