Written by Donat Berisha

T-Mobile prepaid groeit ondanks corona

Voor T-Mobile blijft het aantal prepaid klanten stijgen, ook in het tweede kwartaal van 2020. Alle telecomproviders zien de impact van de coronapandemie terug in al hun diensten. Toch neemt het aantal T-Mobile prepaid klanten dus toe. Dit blijkt uit het Nederlandse mobiele operators rapport van Telecompaper voor Q2 2020. Hier lees je meer over dit nieuws en wat het betekent.

Meer T-Mobile prepaid klanten

In het tweede kwartaal van 2020 steeg het aantal T-Mobile prepaid klanten met 5.000. Dat is opmerkelijk, aangezien de coronapandemie invloed heeft gehad op de telecomsector. Het blijkt dus dat vele klanten alsnog geïnteresseerd zijn in prepaid van T-Mobile. Hierdoor blijft de populariteit van T-Mobile prepaid stijgen.

T-Mobile prepaid bestellen?

Heb je interesse in prepaid van T-Mobile? Door hieronder op de bestelknop te klikken, kun je direct T-Mobile prepaid kopen. Je krijgt hierbij, naast € 10 euro gratis beltegoed, ook nog eens 1 GB internet cadeau na je eerste opwaardering. Bovendien krijg je met Prepaid Surprise bij elke opwaardering gegarandeerd extra MB’s, belminuten en SMS’jes. Bestel nu dus snel T-Mobile!

ProviderBellenSMSMBGratis beltegoedBestellen
T-Mobile€0,20€0,15€0,10€10,- beltegoedBestellen

Prepaid tijdens corona?

Sinds de coronapandemie is er meer interesse in prepaid simkaarten. Prepaid heeft namelijk een aantal belangrijke voordelen tegenover abonnementen:

  • Niet vastzitten aan een abonnement
  • Meer controle over je kosten
  • Opwaarderen wanneer het jou goed uitkomt
  • Tegoed is lang houdbaar

Deze voordelen zijn allen belangrijk in tijden van een onzekere economie. Daarom is het, vooral nu, verstandig om voor prepaid te kiezen. Zo heb je controle over je kosten en bepaal je zelf wanneer je opwaardeert. Je zit nergens aan vast, wat natuurlijk fijn is! Tevens is je prepaid tegoed lang houdbaar, waardoor je het niet snel op hoeft te maken, omdat het anders de volgende maand verdwenen is.

eSim prepaid in opkomst

Vooral eSim kent een stijging in populariteit, waaronder eSim prepaid. Sinds dit jaar is eSim in Nederland, en men kiest er nu al vaak voor eSim te kiezen in plaats van een simkaart. Dit geldt dus ook voor eSim prepaid.

Het is goed mogelijk dat de coronapandemie hierop invloed heeft. Sommige consumenten kiezen er liever voor om online prepaid te bestellen en het direct te kunnen gebruiken, dan naar de winkel gaan om een prepaid simkaart te kopen.

One thought on “T-Mobile prepaid groeit ondanks corona

  1. Niet verwacht dat corona een positieve boost kon worden voor de omzet van T-mobile. Juist kwam je vaker bedrijven tegen die het moeilijk hebben door corona. Interessant om zulke blogs te lezen over nieuwe ontwikkelingen.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =

*