Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

4G data only: prepaid internet, zonder belminuten

Tegenwoordig maken we steeds meer gebruik van het internet. Bellen en sms’en doen we (bijna) niet meer. Ben je opzoek naar een 4G data only simkaart? Dan ben je op het juiste adres. We hebben de beste data simkaart voor je uitgezocht. Ben je benieuwd? Lees dan
verder.

4G data only prepaid voordelen

Een 4G data only kaart heeft een aantal voordelen. Zo zijn ze speciaal ontworpen om te internetten. De 4G data only kaarten zijn vooral geschikt voor slimme apparaten die alleen maar internetdata gebruiken. Je kunt hier dus niet mee bellen en sms’en. Denk hierbij aan een MiFi router of een slimme verwarmingssysteem. En ander voordeel is dat je precies weet wat je uitgeeft en niet vast zit aan een abonnement, zoals bij een sim-only of mobiele abonnement. Met onverwachte kosten hoef je geen rekening te houden.
Zo heeft de data simkaart nog meer voordelen:

  • Voordeligste manier voor (internationaal) mobiel internet!
  • Altijd een snelle 4G internetverbinding
  • Bruikbaar in Europa óf Wereldwijd
  • De data simkaart is onbeperkt geldig!
  • Alle databundels zijn 1 jaar geldig. Herlaad je data simkaart binnen 365 dagen? Dan is je tegoed weer een jaar geldig. Zo kun je je tegoed onbeperkt meenemen

De 4G data only prepaid kun je ook gebruiken voor je smartphone. Je kunt hier snel en voordelig mee internetten. Je krijgt alleen geen telefoonnummer bij de kaart geleverd. Bellen, sms’en en Whatsappen gaat dus niet. We hebben wel een oplossing voor je. Je kunt namelijk een gratis simkaart aanvragen en deze koppelen aan de data simkaart. Deze wordt gratis en binnen enkele werkdagen geleverd. Het enige wat je hoeft te doen is whatsapp te koppelen aan deze simkaart en je bent ready to go!

4G data only prepaid kopen

We bieden je twee data simkaarten aan voor Europa en Wereldwijd. Hieronder staan ze weergegeven. Klik op bestellen om het product te kopen.

Wat houdt 4G in?

4G staat voor 4th generation. Dit is de nieuwste technologie op het gebied van mobiele dataverkeer. Hierdoor kun je sneller en stabieler gebruik maken van het mobiele netwerk. Foto’s en video’s laden binnen enkele seconden. De snelheden die je haalt met het 4G-netwerk kun je vergelijken met je Wifi. Theoretisch kun je snelheden van 50 Mbps bereiken. Supersnel dus.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf × 3 =

*