Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Simkaart met data kopen?

Bellen en sms’en is tegenwoordig niet meer hip. Berichtjes sturen via Whatsapp is veel makkelijker. Dit is de reden dat de simkaarten met data in opkomst zijn en steeds vaker gebruikt worden. We hebben de beste simkaart met data voor je uitgezocht. Wil je weten bij welke provider je de beste simkaart met data kunt kopen? Blijf dan verder lezen.

Wat is een simkaart met data?

Een simkaart is een kleine kaart die je in je smartphone of tablet kunt doen. Voordat je de kaart gebruikt is het handig dat je er genoeg tegoed opzet. De simkaart maakt het mogelijk dat je kunt bellen, sms’en en internetten. Zodra je saldo op is, moet je deze opwaarderen.

Je hoeft nooit meer langs een fysieke verkooppunt om je simkaart op te laden. Vroeger was dit wel het geval. Tegenwoordig kun je je simkaart ‘gewoon’ online opladen. Lekker gemakkelijk.

Met een simkaart weet je precies wat je uitgeeft. Je kunt de kaart alleen gebruiken als je genoeg saldo hebt. Zo komen er nooit onverwachte kosten om de hoek kijken. Ideaal. Krijg je nooit meer een boete van je provider, omdat je teveel MB’s hebt gebruikt (bij een sim-only of mobiele abonnement).

Ook is het super handig als je bijvoorbeeld niet veel sms’t. Je kunt namelijk wel sms’jes ontvangen. Ja, ook als je saldo op is. Hierdoor ben je altijd bereikbaar. Ben je benieuwd naar welke provider de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft? Kijk dan hieronder!

Beste simkaart met data

De beste simkaart met data kiezen is iets persoonlijks. We hebben verschillende providers met elkaar vergeleken, op basis van het aantal belminuten, sms’jes, MB’s en kosten. Hieronder kun je een overzicht vinden van de simkaarten met data die erg populair zijn!

Provider - BundelDownload / UploadMB'sAfrekeningPer maandPer MB 
Simyo - Large 1 Mbps / 386 Kbps1000per KB€10,-€0,01 Bestellen
AH Slim Only - Internet 1000 MB14,4 Mbps / 5,92 Mbps1000per KB€10,-€0,01Bestellen
AH Slim Only - Internet 500 MB14,4 Mbps / 5,92 Mbps500per KB€8,-€0,016Bestellen
AH Slim Only - Internet 250 MB14,4 Mbps / 5,92 Mbps250per KB€6,-€0,024Bestellen

Data sim kopen

Ben je op zoek naar een simkaart waar alleen data op staat? Bij ons kun je een unieke data sim kopen met verschillende unieke voordelen. Deze data simkaart is geschikt voor met name geschikt voor IoT en M2M toepassingen. Dit komt omdat deze toepassingen alleen data verbruiken en alleen een geldige netwerkverbinding nodig hebben. Denk bijvoorbeeld als slimme koelkasten, een MIFI router enzovoorts. Voor mobiele telefoons is deze data simkaart iets minder aantrekkelijk. De data simkaart heeft geen nummer. Je kunt er wel whatsapp mee gebruiken. Dit doe je door een andere mobiele telefoonnummer hieraan te koppelen, bijvoorbeeld door een gratis simkaart te bestellen.

Unieke voordelen

  • Goedkoop internet voor op vakantie
  • Perfect geschikt voor de MiFi router
  • Super snel 4G internet
  • Simkaart is onbeperkt geldig
  • Tijdelijke Actie: nu gratis met 1GB data bij zowel de EU als Wereld simkaart

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twintig + 16 =

*