Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Bliep klanten ontvangen overstap SMS Tele2

Afgelopen week ontvingen prepaid klanten van bliep een sms met daarin een aanbieding om kosteloos over te stappen op T-mobile, met behoud van bestaande beltegoed. Dit bericht was oorspronkelijk alleen bedoeld voor Tele2 klanten, maar door een slordige fout kregen ook Bliep klanten dit bericht,

Reden van SMS bericht

Bliep is een telecombedrijf dat prepaid simkaarten verkoopt met het Tele2 netwerk. Met een duur woord noemen ze dat een Mobile virtual network operator (MVNO). Doordat Tele2 en Bliep beide op hetzelfde netwerk zitten, kregen ook Bliep klanten het sms’je van Tele2. Na het verstuurde bericht informeerde Bliep zijn klanten dat het om een fout ging en dat ze het bericht konden negeren.

Tele2 stopt met prepaid

Tele2 heeft aangekondigd te gaan stoppen met alle prepaid diensten. Vanaf 15 november 2020 kunnen Tele2 klanten geen gebruik meer maken van hun prepaid simkaart. Hierover heeft Tele2 uitgebreid over geschreven.

Bliep blijft Tele2 Netwerk gebruiken

De woordvoerder van Bliep heeft aangegeven dat de fout inderdaad bij Tele2 lag. Toch wil hij bij het Tele2 netwerk blijven. “Een foutje zit in een klein hoekje” zegt de voorman van Bliep in Brugge. Op de vraag of Bliep na de stop van Tele2 nog steeds gebruik blijft maken van het Tele2 netwerk antwoordde de woordvoerder “Voorlopig wel. Mocht er in de toekomst verandering in komen, dan zullen wij onze klanten hierover informeren”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tien − 7 =

*