Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

MiFi in Spanje

Steeds meer mensen die op vakantie naar Spanje gaan vinden het fijn om van tevoren MiFi router te kopen zodat ze ervan verzekerd zijn dat ze altijd en overal online kunnen zijn. Veel mensen die naar Spanje op vakantie gaan vinden het namelijk fijn om te beschikken over de mogelijkheid om overal gebruik te maken van mobiel internet, echter kan het zo zijn dat je niet overal de beschikking hebt over een wifi hotspot. In Spanje zijn namelijk niet overal openbare Wifi hotspots beschikbaar waar je gebruik van kunt maken, in dit geval zou je een Mifi router kunnen kopen of een mifi router huren om overal online te kunnen zijn.

Waarom een MiFi router?

Hoewel je tegenwoordig geen roamingkosten meer hoeft te betalen in de EU, kan het kopen van een Mifi router nog steeds heel handig zijn. Niet ieder apparaat beschikt namelijk over een mobiele ontvangst zoals een tablet of laptop. Doordat een Mifi router een apparaat is met een eigen simkaart kun je hem omtoveren tot je eigen wifi hotspot. Voor je vakantie(s) naar Spanje hoef je eenmalig een mifi router aan te schaffen om vervolgens iedere keer dat je op vakantie gaat naar Spanje je data simkaart opwaardeert met genoeg mb’s.

MiFi router aanschaffen?

Een MiFi router aanschaffen hoeft niet veel tijd te kosten. Op onze website hebben we een zeer geschikte MiFi router voor jouw vakantie in Spanje. Daarbij zit ook nog eens een Data Simkaart waar gratis tegoed op staat. Wil je snel naar de MiFi producten? Klik dan de onderstaande afbeeldingen.

De Mifi router heeft diverse voordelen:

  • Je bent direct online op vakantie met Mifi in Spanje
  • Je bent niet afhankelijk van een lokale (openbare) wifi hotspot
  • De Mifi heeft het formaat dat hij in je broekzak past
  • Meerdere apparaten kunnen er gelijktijdig online op aangesloten zijn
  • De Mifi router kent (in principe) een eenmalige aanschaffing, je hoeft alleen een lokale simkaart aan te schaffen waarbij je gebruik kunt maken van mobiel internet

Hoe werkt het?

Als eerste moet je een router voor de mifi kopen voordat je er gebruik van kunt maken in Spanje. Wanneer je de mifi router gekocht hebt kun je het apparaat aanzetten en vervolgens maakt het als het goed is automatisch verbinding met het internet. Dit kan de mifi router alleen doen wanneer er een simkaart in zit die het apparaat van internet (data) kan voorzien. Plaats dus als eerste een simkaart met netwerkconnectie in de mifi router, waardoor de mifi router in Spanje vervolgens de data kan omzetten in een klein soort Wifi netwerk. Afhankelijk van het soort mifi router dat is aangeschaft kun je een bepaald aantal apparaten (meestal tot 10 apparaten) koppelen die tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de verbinding.

Data Simkaart kopen?

Wij raden je aan om een data simkaart aan te schaffen die je alleen hoeft op te waarderen telkens wanneer je op vakantie gaat. Wij raden je daarom aan om te kiezen voor een data simkaart die je kunt opwaarderen iedere keer dat je op vakantie gaat. Op deze manier kun je veilig en betrouwbaar gebruik maken van internet zonder dat je hier enorme hoge kosten voor hoeft te betalen.

Het gebruik van een Mifi router met lokaal netwerk uit bijvoorbeeld Spanje kan diverse voordelen met zich meebrengen. Zo heb je:

  • Direct inzicht in je eigen internetverbruik
  • De mogelijkheid meerdere apparaten tegelijkertijd op het netwerk aan te sluiten
  • Geen nare financiële verrassingen achteraf
  • Altijd en overal direct de beschikking over je eigen wifi hotspot die je overal voorziet van een lokaal netwerk

Zoals je al gelezen hebt kan het gebruik van een Mifi router erg handig zijn wanneer je op vakantie naar het buitenland gaat. Wij raden daarom zeker het gebruik van een Mifi router in Spanje aan, omdat dit relatief goedkoop is in vergelijking tot andere prijzige opties, en je beschikt altijd en overal over een netwerk!

4.7/5 - (6 stemmen)

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *