Written by Dylan de Graaff

Goedkope simkaart prepaid kopen?

Op zoek naar een goedkope simkaart? Prepaid simkaarten zijn makkelijk, handig en anoniem. Perfect voor mensen die anoniem willen bellen, sms’en of internetten. Op onze website bestel je gemakkelijk en snel een goedkope simkaart prepaid. Nog niet overtuigd? Lees dan gauw verder!

Goedkope Simkaart: Prepaid

Of een simkaart goedkoop of duur is hangt aan vele factoren. Een prepaid simkaart zorgt ervoor dat je voor een bepaald bedrag kan bellen, sms’en en internetten. Door vooraf op te waarderen hou je makkelijk je uitgaven in de hand. Deze diensten worden aangeboden door een provider. Elke provider hanteert andere tarieven voor deze diensten. Door de prijzen te vergelijken vind jij uit welke goedkope simkaart (prepaid) bij jou past. Met een prepaid simkaart betaal je vooraf en je kunt er gebruik van maken totdat het bedrag op de simkaart op is.

Direct een goedkope simkaart (prepaid) aanschaffen?

Ben je nog niet in bezit van een goedkope simkaart prepaid? Hier bieden wij jou een overzicht van de goedkoopste prepaid simkaarten. Bestel direct jouw prepaid sim hier en geniet van alle voordelen die een prepaid simkaart biedt. Klik op de bestelknop om verder te gaan met je bestelling.

ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
Simyo - met €7,50 gratis beltegoed€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
KPN prepaid sim only€ 0,30€ 0,02€0,161e minBestellen
AH Slim Only - Gebaseerd op combideal €6.00 € 0,09€ 0,02€0,04Geen Bestellen
AH Prepaid Standaard -bij €10 opwaarderen€ 0,14€ 0,01€0,12Geen Bestellen
Lebara One - Let op! Provider rekent af per minuut€ 0,09€ 0,01€0,091e min Bestellen
Telfort Standaard€ 0,36€ 0,02€0,101e minWordt KPN

Tip: Gebruik Prepaid bundels!

Om nog goedkoper te bellen, SMS’en en internetten kun je gebruik maken van een prepaid bundel. Met een prepaid bundel heb je één dag, een week of een maand lang tegoed tegen een gereduceerd tarief. Het gemiddelde internetgebruik is de laatste jaren fors aan het stijgen en een internetbundel is relatief goedkoper bij veel internetverbruik. Let bij bellen op of er een starttarief wordt gehanteerd en welke kosten het bellen per minuut kost. Bij sms’en hoeveel 1 berichtje kost en bij internet wat de kosten per MB zijn. Let daarbij wel op dat het verrekenen van je tegoed vaak per Kb gaat.

Voordelen van een prepaid simkaart

Een telefoon met een prepaid simkaart biedt vele voordelen zoals:

  • Betaal alleen bij gebruik van je prepaid simkaart
  • Je kunt niet over je bundel bellen, geen extra kosten
  • Dat het makkelijk te gebruiken is
  • Volledige anonimiteit! Je hoeft je immers niet te registreren
  • Niet vast aan een abonnement

Een abonnement bij een provider zorgt ervoor dat je elke maand de beschikking hebt over een aantal belminuten/smsjes, hier tegenover staat dat je elke maand een bepaald bedrag betaalt, ook wanneer je geen gebruik maakt van je telefoon. Met een prepaid simkaart heb je hier geen last van. Je betaalt altijd hetzelfde tarief voor bellen en sms’en. Door een goedkope simkaart aan te schaffen kun je stukken goedkoper uit zijn.

Volledig anoniem

In Nederland ben je volledig anoniem wanneer je een prepaidkaart gebruikt. Dit geldt niet voor buurlanden zoals België en Duitsland. Door de terreurdreiging hebben deze landen besloten dat het gebruiken van een prepaid simkaart niet meer anoniem is.

Provider keuze

Nederland kent verschillende prepaid simkaarten aanbieders. Iedere provider hanteert zijn eigen prijsbeleid bij aanschaf en bij tarieven voor bellen, sms’en en internetten. Om de goedkoopste keuze te maken, kun je bij jezelf nagaan wat je denkt het meest te gaan gebruiken. Ga je veel bellen, sms’en, internetten of een combinatie van die drie. Afhankelijk wat jij denkt het meest te gebruiken kun je bepalen welke provider voor jou aantrekkelijk is. Om je direct inzicht te geven welke provider voor jou het goedkoopste is kun je de tabel bekijken bovenaan de pagina. Daarnaast kun je ook onze homepage bekijken voor andere providers die interessant kunnen zijn.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × drie =

*