Written by Donat Berisha

Goedkoop bellen naar Slowakije met prepaid

Heb je familie, vrienden, of collega’s in Slowakije? Dan is de kans groot dat je naar het land wilt bellen. Je wilt dan natuurlijk zo voordelig mogelijk uitkomen. Heb je een prepaid simkaart, dan is het verstandig om te weten hoe het zit met tarieven. Prepaid providers hanteren namelijk verschillende tarieven. Goedkoop bellen naar Slowakije met prepaid, hoe doe je dat? Lees dit artikel voor meer informatie!

Tarieven voor prepaid bellen en sms’en naar Slowakije

Zoals hierboven beschreven, hanteren providers verschillende tarieven voor mobiele prepaid diensten als mobiel bellen en sms’en. We hebben uitgezocht wat de beste en goedkoopste prepaid providers zijn voor het bellen en sms’en naar Slowakije. Door op ‘Bestel’ te klikken word je doorgestuurd naar de website van de aanbieder, waar je direct een prepaid simkaart kunt aanschaffen.

ProviderBellen / SMS naar DenemarkenStarttariefBestellen
Simyo€ 0,23 / € 0,07€ 0,00Bestellen
KPN€ 0,23 / € 0,07€ 0,00Bestellen

Aangezien Slowakije in Europa ligt, en onderdeel van de Europese Unie is, hanteren de meeste prepaid providers goedkopere tarieven voor bellen en sms’en dan in landen buiten Europa / de Europese Unie. Zowel Simyo als KPN hanteren een van de laagste tarieven voor het mobiel bellen en sms’en naar Hongarije met prepaid: €0,23 per belminuut en €0,07 per sms.

Beide aanbieders in bovenstaande tabel hanteren overigens geen starttarief. Bij Simyo kun je gebruik maken van prepaid eSIM.

Goedkoop bellen naar Slowakije

Er zijn meerdere redenen waarom goedkoop bellen naar Slowakije met prepaid gewenst is:

  • Je bespaart natuurlijk geld.
  • Je kunt contact hebben met bekenden die zich in Slowakije bevinden, zonder dat je hier teveel geld voor uitgeeft.
  • Heb je een abonnement, dan hoef je je belminuten en sms’jes niet te verbruiken.
  • Met prepaid kun je niet over je bundel heen gaan, zoals dat met een (sim only) abonnement wel kan. Hierdoor bespaar je met prepaid op mogelijke kosten.
  • Je zit niet vast aan een abonnement en contract.

Bellen in Slowakije?

Ben je juist in Slowakije? Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe het zit met bellen en gebeld worden als je een Nederlandse prepaid simkaart hebt.

Hiervoor verschillende de tarieven per provider. De hierboven genoemde providers, KPN en Simyo, hanteren hun nationale prepaid tarieven. Hierdoor betaal je in Slowakije met een Simyo prepaid simkaart €0,10 per belminuut en ook €0,10 per sms wanneer je binnen Slowakije belt, of naar Nederland / een ander EU-land belt. Aanbieder KPN hanteert iets duurdere tarieven in Slowakije: €0,20 per belminuut en €0,15 per sms.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × vier =

*