Written by Dylan de Graaff

Losse prepaid simkaart kopen?

Een simkaart is niets minder dan een stukje plastic, wat ook wel bekend staat als een subscriber identity module(sim).Een simkaart is een chip met unieke gegevens van de netwerkprovider die ervoor zorgen dat een mobiel apparaat verbinding kan maken met het netwerk. Elke provider heeft verschillende simkaarten, dit zorgt ervoor dat de simkaarten van bijvoorbeeld KPN alleen met het KPN netwerk kunnen verbinden.

Losse prepaid simkaart

Een losse prepaid simkaart kopen levert een hoop voordelen met zich mee. Door een losse simkaart aan te schaffen zit je niet vast aan een abonnement en kun je veel goedkoper uit zijn. Tegenwoordig heb je bijna overal wifi en bellen of sms’en doe je weinig. Waarom zou je dan maandelijks gaan betalen voor een telefoonabonnement?

Direct een losse prepaid simkaart kopen?

Op onze website vergelijken wij verschillende prepaid simkaarten met elkaar zodat jij het meeste voordeel haalt uit jouw prepaid simkaart. Wij hebben de perfecte simkaarten voor jouw persoonlijke situatie en levensstijl.

#ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
1)SimyoGoedkoopste prepaid€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
2)Simyo - met €7,50 gratis beltegoed€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
3)KPN prepaid sim only€ 0,30€ 0,02€0,161e minBestellen
4)AH Slim Only - Gebaseerd op combideal €6.00 € 0,09€ 0,02€0,04Geen Bestellen
5)AH Prepaid Standaard -bij €10 opwaarderen€ 0,14€ 0,01€0,12Geen Bestellen
6)Lebara One - Let op! Provider rekent af per minuut€ 0,09€ 0,01€0,091e min Bestellen
7)Telfort Standaard€ 0,36€ 0,02€0,101e minWordt KPN
8)Bliep€ 0,05€0,05GeenTijdelijk niet verkrijgbaar
9)Telfort 15                € 0,15€ 0,02€0,151e minWordt KPN
10)Tele2            € 0,35€ 0,02€0,351e minniet mogelijk

Voordelen van een prepaid simkaart

Een prepaid kaart biedt een aantal prettig voordelen. Zo zit je met een prepaid kaart niet vast aan een abonnement en betaal je nooit teveel. Abonnementhouders betalen elke maand een x bedrag, ook wanneer ze hun telefoon niet gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld een abonnement hebt met 5 gigabyte per maand en je gebruikt maar 1 gigabyte moet je alsnog betalen voor de ongebruikte gigabytes. Een prepaid kaart laat je één keer op en je kunt er gebruik van maken tot het op is.

Mensen met een telefoon abonnement gaan regelmatig over hun bundel heen. Over je bundel gebruiken brengt extra kosten met zich mee. Deze extra kosten zijn extreem hoog. Hier hoef je niet bang voor te zijn met een prepaid kaart. Op is op met een prepaid kaart.

  • Geen vaste maandelijkse kosten
  • Geen risico om over je bundel te gaan, op is op

Maandelijkse Prepaid abonnementen

Er bestaan ook simkaarten met een apart abonnement voor data. Hiermee heb je maandelijks een bepaalde hoeveelheid data voor een bepaalde prijs. Dit kan handig zijn wanneer je veel data gebruikt. Simyo biedt zijn gebruikers drie voordelige internetbundels van 150, 500 of 1000 MB. Dit kun je dan combineren met je prepaid simkaart voor maximaal profijt.

Losse data simkaart

Een prepaid internet simkaart is een simkaart waarmee je alleen gebruik kunt maken van het internet. Deze simkaart bieden wij op onze website aan en bestaat uit twee varianten namelijk:

  • Europa Internet
  • Wereld Internet

Met een internet simkaart kun je data gebruiken in heel europa, of zelfs over de hele wereld. De kosten van roaming in het buitenland zijn ontzettend duur. Door een data sim te gebruiken ben je een stuk goedkoper uit. Meer informatie over internet simkaarten kunt u vinden op de data simkaarten pagina.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 9 =

*