Written by Dylan de Graaff

Prepaid simkaart met telefoonnummer

Bij de bestelling van een prepaid simkaart krijg je een simkaart geleverd met een nieuw nummer. Wil je je oude nummer behouden? Vraag dan nummerbehoud aan bij de provider van jouw prepaid simkaart. Bij de meeste providers is het mogelijk je oude nummer over te zetten op je nieuwe prepaid simkaart.

Prepaid simkaart met telefoonnummer

Een prepaid simkaart is altijd verbonden met een telefoonnummer. Dit nummer wordt gemaakt door de provider, het is niet mogelijk om zelf een nummer te kiezen. Wel zijn er een aantal sites waar ze speciale nummers verkopen, voor wanneer je daar interesse in hebt. Je kunt een prepaid simkaart met telefoonnummer gemakkelijk online aanschaffen. Ook is het mogelijk een prepaid simkaart in de winkel te kopen.

Direct een prepaid simkaart met telefoonnummer bestellen

Nog geen prepaid simkaart gevonden die bij jou past? Wij helpen je graag op weg. Hieronder hebben we de populairste prepaid simkaarten van dit moment weergegeven. Klik op bestellen om meteen een prepaid aan te schaffen.

ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
Simyo€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
KPN prepaid sim only€ 0,30€ 0,02€0,161e minBestellen
AH Prepaid Standaard -bij €10 opwaarderen€ 0,14€ 0,01€0,12Geen Bestellen

Nummerbehoud aanvragen

Bij de meeste providers kun je gemakkelijk nummerbehoud aanvragen online of in de winkel. Op zoek naar een prepaid simkaart maar wil je graag je oude nummer behouden? Bij alle providers hieronder is het mogelijk nummerbehoud aan te vragen.

Voordelen van een prepaid simkaart

Het bezitten van een prepaid simkaart kaart biedt een aantal voordelen vergeleken met een telefoonabonnement:

  • Geen maandelijkse abonnementskosten
  • Prepaid gebruikers zijn anoniem

Met een prepaid simkaart kun je bellen en sms’en totdat de simkaart leeg is. Je betaalt dus alleen wanneer je hem ook daadwerkelijk gebruikt, in tegenstelling tot een abonnement waarbij je elke maand moet betalen, ook wanneer je je telefoon niet gebruikt.
Gebruikers van prepaid simkaarten zijn anoniem. Voor sommige mensen is het belangrijk om anoniem te blijven, bijvoorbeeld wanneer je beroep daarom vraagt. Voor deze mensen is een prepaid simkaart de ideale uitkomst.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 6 =

*