Written by Mo Maghsoudi

Onbeperkt online met prepaid

Ben jij op zoek naar een prepaid simkaart om onbeperkt online te kunnen zijn tegen een relatief goedkoop tarief? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost leggen we uit welke providers onbeperkt internet prepaid aanbieden, hoe onbeperkt online met prepaid werkt en of dit geschikt is voor jou. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gerust verder!

Providers met onbeperkt internet (prepaid)

Met een prepaid simkaart betaal je vooraf voor je beltegoed en MB’s om te kunnen internetten. Sinds dit jaar kun je een prepaid bundel kopen waarbij je onbeperkt online kunt zijn. Er zijn momenteel 3 providers die onbeperkt prepaid internet aanbieden. Dit zijn Simyo, KPN en T-mobile.

T-mobile

In het geval van T-mobile zit je vast aan een databundel waarbij je kunt kiezen uit een unlimited data bundel voor één dag of voor een weekend.

Simyo

Een prepaid kaart met onbeperkt internet bij Simyo werkt als volgt: je krijg onbeperkt MB’s met een lage internetsnelheid van 128 Kbps voor maar 10 euro per maand. Dit is handig wanneer je altijd online wilt zijn zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kosten en verbruik.

KPN

Ook bij KPN kun je een prepaidkaart met onbeperkt internet aanschaffen. Deze bundel van KPN wordt ‘Prepaid simkaart onbeperkt online’ genoemd, waarbij je voor 8,99 euro onbeperkt kunt internetten met ook een internetsnelheid van 128 Kbps. Met de prepaid internetbundel van KPN ben je dus iets goedkoper uit.

Onbeperkt internet prepaid simkaart aanschaffen?

Wil jij direct een prepaid simkaart aanschaffen om onbeperkt te kunnen internetten? Check dan hieronder de tarieven van de prepaid simkaarten van de provider die dit aanbieden. Klik op de bestelknop om verder te gaan.

ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
Simyo€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
KPN prepaid sim only€ 0,30€ 0,02€0,161e minBestellen

Voor wie is onbeperkt prepaid internet geschikt?

Is een onbeperkt prepaid internet geschikt voor mij? Wanneer jij geen zin hebt in maandelijkse lasten van een abonnement dan is prepaid altijd een goede optie. Ben jij iemand die altijd online wilt kunnen zijn dan is de onbeperkt prepaid internet bundel zeker iets voor jou om voordeliger uit te kunnen zijn.

Waarom unlimited internet?

Prepaid onbeperkt internet is ideaal voor het lezen van mailtjes, berichtjes te versturen via whatsapp of het nieuws te lezen. Het spelen van spelletjes of het afspelen van video’s is niet geschikt voor deze bundel. Dit is meer geschikt bij andere internetbundels die werken op volle snelheid. Bijvoorbeeld met een prepaid simkaart met 4G internet.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + drie =

*