Written by Donat Berisha

Prepaid simkaart onbeperkt geldig

Een prepaid simkaart is erg handig voor mensen die hun telefoon amper gebruiken. Zo betaal je nooit teveel. Bij de meeste providers blijft je simkaart actief als je eens in de drie, zes of twaalf maanden opwaardeert. Dit verschilt per provider. Toch zijn er mensen die hun prepaid simkaart minder vaak gebruiken. Zij zullen waarschijnlijk op zoek zijn naar een onbeperkt geldige prepaid simkaart.

Is er een prepaid simkaart onbeperkt geldig?

In principe kunnen alle prepaid simkaarten verlopen, als deze een te lange tijd niet gebruikt worden. Hier vallen mobiele diensten of opwaarderingen onder. Bij veel providers is de houdbaarheid van het beltegoed tussen de 6 en 9 maanden. Wanneer je beltegoed is verlopen, heb je nog een korte periode de tijd om het weer te activeren. Dit kan nog door opnieuw op te waarderen. Doe je dit niet? Dan pas verlopen je simkaart, het beltegoed dat erop staat en het gekoppelde 06-nummer.

Data Simkaart

Wanneer je weinig gebruik maakt van prepaid simkaarten, is het handig om een prepaid simkaart te hebben die niet verloopt. Op dit moment is de data simkaart de enige prepaid kaart op de markt die niet verloopt. Deze kunnen enkel gebruikt worden om mee te internetten. Deze data simkaarten kun je eenvoudig kopen via de bestelknop hieronder.

Tijdelijk profiteer je van 1GB GRATIS internet bij aankoop van een Data Simkaart Europa of Wereld!

Verlopen simkaart?

Standaard prepaid simkaarten verlopen tot op heden nog altijd. Is je simkaart dus verlopen? Dit kun je helaas niet meer herstellen. Hieronder zie je de beste simkaarten op dit moment:

ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
Bestellen
Simyo€ 0,10€ 0,02€0,101e min
Bestellen
KPN€ 0,20€ 0,02€0,151e min
Bestellen

Wat gebeurt er met een verlopen simkaart?

Providers laten niet gebruikte prepaid simkaarten verlopen, om te voorkomen dat mobiele telefoonnummers onnodig in omloop blijven. 06-nummers zijn namelijk schaars. Door prepaid kaarten te laten verlopen blijven er genoeg 06-nummers beschikbaar. Zes maanden na het verlopen wordt het 06-nummer dat aan jouw simkaart gekoppeld was, aan een ander prepaid pakket verbonden. Dit is ook de reden dat je 06-nummer niet meer terug te krijgen is. Ook het beltegoed gaat verloren.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *