Written by Donat Berisha

Prepaid beltegoed opwaarderen via Tikkie

Het is nu mogelijk om prepaid beltegoed op te waarderen via Tikkie. Dat komt door een samenwerking tussen provider T-Mobile en Mi-Pay, een bedrijf dat zich richt op opwaardeer oplossingen. Naast online of telefonisch opwaarderen, is het nu dus ook mogelijk om je prepaid beltegoed op te waarderen via Tikkie. In dit artikel wordt verder ingegaan op dit nieuws en wat het precies betekent.

Opwaarderen via Tikkie

Er is dus een nieuwe mogelijkheid voor prepaid opwaarderen bijgekomen: via Tikkie.

Tikkie is een betaalapp die het gebruikers makkelijk maakt om online betaalverzoek aan te maken en direct ook digitaal te versturen. Het voordeel van Tikkie is dat het makkelijk in gebruik is en snel werkt.

Prepaid opwaarderen via Tikkie is mogelijk door een betaallink aan te maken wanneer je prepaid beltegoed bijna op is. Merk je dus dat er nog weinig tegoed op je prepaid simkaart staat, dan kun je een link voor het betalen aanmaken en direct doorsturen. Dit is vooral handig omdat de daadwerkelijke gebruiker van een prepaid simkaart niet altijd voor het beltegoed betaalt.

Bij welke providers is prepaid opwaarderen via Tikkie mogelijk?

Voor nu biedt provider T-Mobile het aan om prepaid op te waarderen via Tikkie. De provider is een samenwerking aangegaan met Mi-Pay om dit mogelijk te maken. Klik hier indien je interesse hebt in een prepaid simkaart van T-Mobile.

De kans is groot dat ook andere prepaid providers betalen via Tikkie (of een ander systeem) mogelijk zullen maken. Wanneer dat gebeurt, is echter niet bekend. Houdt onze website en blog in de gaten om hiervan op de hoogte te blijven.

Is prepaid opwaarderen via Tikkie aangeraden?

Prepaid opwaarderen via Tikkie is een goede toevoeging aan de huidige manieren van opwaarderen. Het komt met prepaid nog vaak genoeg voor dat iemand anders betaalt voor de persoon die prepaid gebruikt. Vooral in de situatie is prepaid opwaarderen via Tikkie natuurlijk aangeraden, omdat je direct een betaallink stuurt zodra het nodig is om op te waarderen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × vier =

*