Written by Donat Berisha

HEMA stopt met aanbieden van prepaid

HEMA heeft aangegeven dat ze gaan stoppen met prepaid. De reden hiervoor is dat het niet rendabel genoeg meer was. HEMA prepaid is nooit definitief doorgebroken en werd voorbijgestreefd door de concurrenten. Verder laten ze weten dat telecom producten geen plaats meer hebben in hun huidige visie en strategie. Onder deze telecom producten valt dus HEMA prepaid.

Wanneer stopt HEMA prepaid?

Als je nog gebruik maakt of gebruik wilt maken van je prepaid tegoed is het handig om precies te weten tot wanneer het nog werkzaam is. Hieronder vind je een opsomming van alle belangrijke data betreft de beëindiging van HEMA prepaid:

  • 30 april 2021. Dit is de laatste dag voor het opwaarderen van prepaid tegoed.
  • 1 mei 2021. Op deze dag is het niet meer mogelijk om op te waarderen.
  • 30 april 2022. De laatste dag dat je je prepaid tegoed kan gebruiken
  • 1 mei 2022. Hier stopt HEMA prepaid definitief.

Wat moet ik nu doen als HEMA prepaid klant?

Het is mogelijk om als prepaid simkaart houder van HEMA over te stappen terwijl je je nummer behoud. Hiervoor kun je contact opnemen met iedere prepaid provider. Vervolgens geef je aan dat je graag je eigen nummer wilt behouden en dan is dit vrij makkelijk geregeld.
Als je een nieuwe provider zoekt, kun je via de onze
prepaid vergelijken pagina de beste optie voor jou vinden.

Hoe kan ik m’n prepaid tegoed nog opwaarderen?

Als je nog HEMA prepaid tegoed wilt toevoegen kan dit bij een HEMA-filiaal zelf of online. Denk er hierbij aan dat je het tegoed vóór 1 mei moet activeren. Als je toch nog je tegoed wilt gebruiken kan dat alleen om data bundels te kopen. Dit kan nog tot 31 maart 2022.

Kan ik mijn geld nog terugkrijgen?

Het tegoed wat je nog als HEMA prepaid hebt, kan je helaas niet terugkrijgen. Het is dus belangrijk om er rekening mee te houden dat je al het tegoed opmaakt. Als je toch nog tegoed overhoudt, kan je dus nog wel het geld gebruiken om een databundel te kopen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =

*