Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Prepaid simkaart voor Studenten

Als student is het natuurlijk belangrijk om bereikbaar te zijn. Afspreken met vrienden, even je familie bellen of overleggen met je medestudenten, stuk voor stuk zaken die belangrijk zijn tijdens je studentenleven. Veel studenten hebben het druk op school en hebben hierdoor weinig tijd om te werken. Het is dus belangrijk te letten waar je je geld aan uitgeeft. In deze blog zullen we de voordelen van prepaid simkaarten voor jou als student bespreken en kun je meteen jouw prepaid simkaart aanschaffen!

Prepaid simkaart aanschaffen

Ben jij er al uit en heb je al besloten te kiezen voor een prepaid simkaart? Dan ben je hier voor het vergelijken van de prepaid simkaarten aan het juiste adres. Wij hebben de verschillende providers met hun tarieven voor je op een rijtje gezet. Vergelijk de verschillende prepaid simkaarten en bestel meteen de simkaart die bij jou past!

#ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
1)SimyoGoedkoopste prepaid€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
2)Simyo - met €7,50 gratis beltegoed€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
3)KPN prepaid sim only€ 0,30€ 0,02€0,161e minBestellen
4)AH Slim Only - Gebaseerd op combideal €6.00 € 0,09€ 0,02€0,04Geen Bestellen
5)AH Prepaid Standaard -bij €10 opwaarderen€ 0,14€ 0,01€0,12Geen Bestellen
6)Lebara One - Let op! Provider rekent af per minuut€ 0,09€ 0,01€0,091e min Bestellen
7)Telfort Standaard€ 0,36€ 0,02€0,101e minWordt KPN
8)Bliep€ 0,05€0,05GeenTijdelijk niet verkrijgbaar
9)Telfort 15                € 0,15€ 0,02€0,151e minWordt KPN
10)Tele2            € 0,35€ 0,02€0,351e minniet mogelijk

De voordelen van prepaid simkaarten voor Studenten

Voor studenten zijn er een aantal mooie voordelen die prepaid simkaarten met zich mee brengen. Lees hieronder welke voordelen een prepaid simkaart voor jou heeft.

  • Waar je met een abonnement aan maandelijkse kosten verbonden bent is dit bij een prepaid simkaart niet het geval. Het voordeel hiervan is dat als je een tijdje wat minder te besteden hebt ook geen vaste kosten aan je telefoon zal hebben.
  • Met prepaid simkaarten zul je niet verrast worden met extra onverwachte kosten aan het eind van de maand. Waar je bij sim only abonnementen over je bundel heen kunt gaan en hierdoor flinke extra kosten kunt krijgen is dit bij prepaid niet het geval.
  • Als je opzoek bent naar een voordelig sim only abonnement dan kom je al snel uit bij een overeenkomst voor 1 of 2 jaar. Als je nog niet weet wat de komende jaren je zal brengen is het niet verstandig zo’n abonnement af te sluiten. Met prepaid simkaarten zit je niet voor jaren vast aan een bepaald abonnementen en ben je voorbereid op mogelijke veranderingen in je inkomen.
  • Betalen voor internet is bijna niet meer nodig. Bijna overal waar je komt kun je gebruik maken van WiFi. Door verbinding te maken met de WiFi op plekken waar dit beschikbaar is zul je minder hebben aan een mobiel abonnement en kun je geld besparen door te kiezen voor een prepaid simkaart.
  • Tot slot de laatste reden waarom een prepaid simkaart voor jou erg interessant kan zijn. Bij sommige providers is het niet mogelijk om met een BKR-registratie een abonnement af te sluiten. Prepaid simkaarten zijn dan wel gewoon beschikbaar voor jou en bepaal jezelf de kosten die je maakt.

Waar let ik op bij het kopen van een Prepaid simkaart?

Bij het aanschaffen van je prepaid simkaart is het belangrijk dat je je eigen voorkeuren kent. Als je bijvoorbeeld vaak belt, dan doe je er goed aan te kiezen voor een provider met goedkope kosten per belminuut. Ook de standaard tarieven voor SMS-en en internetten kun je vergelijken in de bovenstaande tabel. Verder kun je ook kijken naar de manier van afrekenen. Veel providers rekenen de eerste belminuut altijd af en daarna per seconde. Minder voordelig is het als er wordt afgerekend in hele minuten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 5 =

*