Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Gratis bellen

Gratis bellen met prepaid simkaarten, wie wil dat nou niet? Veel mensen vragen zichzelf af of je gratis kunt bellen met prepaid simkaarten. Ondanks dat het mogelijk is om gratis te communiceren via WhatsApp blijft bellen erg populair. Bellen is een makkelijke manier om even bij te kletsen met familie en vrienden of om zakelijke gesprekken te voeren. Hieronder zullen we bespreken hoe en bij welke providers gratis bellen prepaid mogelijk is.

Gratis prepaid bellen bij deze providers

Er zijn een aantal providers die het mogelijk maken om gratis met prepaid simkaarten naar elkaar te bellen. Hieronder zullen we de providers bespreken met de bijbehorende gratis bellen prepaid mogelijkheden.

Gratis prepaid bellen met Simyo

Simyo maakt het mogelijk om onderling met andere Simyo gebruikers zeer voordelig te bellen. Door onderling bellen te activeren krijg je voor maar €2,50 een belbundel van 100 minuten waarmee je kan bellen naar andere Simyo gebruikers. Waar het bij de prepaid simkaarten wel mogelijk is deze onderling bellen bundel te activeren is dat bij de sim only abonnementen niet het geval. Ben je opzoek naar een prepaid simkaart waarmee je voordelig kunt bellen? Bestel hieronder meteen jouw Simyo prepaid simkaart!

ProviderBellenSMSMBGratis beltegoed 
Simyo€0,10€0,10€0,15tot €10,-Bestellen

Met Lebara gratis prepaid bellen

Ook bij Lebara kun je gratis prepaid bellen met andere Lebara gebruikers. Door een opwaardering te doen van €5, 10, 20, 30, 50 mag je 30 dagen na datum van de opwaardering gratis bellen met andere Lebara klanten. Databundels zijn uitgesloten voor deze voordelig actie. Lebara heeft een Fair Use policy opgesteld van 5000 belminuten per 30 dagen. Hiermee wordt voorkomen dat het voor zakelijke doeleinden gebruikt gaat worden. Wil jij ook gratis bellen prepaid? Bestel hier meteen jouw Lebara prepaid simkaart.

ProviderBellenSMSMBGratis
beltegoed
 
Lebara€0,26€0,21€0,49€5,- gratis beltegoed Bestellen

Waarom onderling gratis bellen?

Er zijn verschillende redenen waarom gratis prepaid bellen voor jou een voordeel kan zijn. Hierbij moet je wel erop letten dat degene met wie je wilt bellen bij dezelfde provider zit. Als degene met wie je belt bij een andere provider zit zul je tegen het normale tarief met hem of haar bellen. Als je met je familie of vrienden prepaid simkaarten koopt van Lebara of Simyo kun je gratis bellen. Ook als je zakelijk veel telefonisch contact hebt, kun je met je bel partner overleggen of het voordelig is om een prepaid kaart bij dezelfde provider af te sluiten. Op deze manier kan er veel geld bespaard worden op het bellen met een prepaid simkaart.

Hoe kan ik gratis bellen?

Gratis bellen prepaid is in Nederland mogelijk bij 2 providers: Simyo en Lebara. Allereerst is het belangrijk dat degene met wie je belt ook aangesloten is bij de provider van jouw prepaid simkaart. Bij Simyo kun je voordelig onderling bellen activeren via de Simyo app. Bij Lebara hoef je hiervoor geen activatie te doen. Het enige wat je hoeft te doen is je beltegoed opwaarderen en te bellen naar mensen die ook bellen via een Lebara simkaart.

Bovenstaande simkaarten hanteren niet de voordeligste tarieven voor bellen, sms’en en mobiel internet naar andere providers. Daarom raden wij aan om uitsluitend voor deze providers te kiezen wanneer je echt gebruik maakt van het onderling bellen. Bekijk en vergelijk de Prepaid Tarieven van de providers.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een × drie =

*