Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Mijn prepaid internet werkt niet

Heb je een prepaid simkaart maar werkt jouw internet niet? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met een prepaid simkaart wil je altijd en overal gebruik kunnen maken van internet. Even een appje sturen of surfen over het web, het is erg lastig als dit niet kan. In deze blog gaan we je helpen met het oplossen van dit probleem. Per provider beschrijven we oplossingen voor de vraag= Mijn prepaid internet werkt niet, wat moet ik doen? Daarnaast geven we de mogelijke oorzaken van dit probleem.

Prepaid internet werkt niet: De oplossingen!

Op het moment dat jouw prepaid internet niet werkt wil je dat uiteraard zo snel mogelijk oplossen. De oplossing kan echter per persoon en provider verschillen. De makkelijkste oplossing voor het probleem kan zijn het uit en aanzetten van je telefoon. We raden je aan dit even te doen voordat je naar andere oplossingen voor het werkend krijgen van je prepaid internet gaat zoeken. Heeft dit niet gewerkt? Lees hieronder welke instellingen je per provider aan moet zetten voor het verkrijgen van prepaid internet.

Zo krijg je prepaid internet!

  • Heb je een prepaid simkaart bij Telfort? Dan kun je via de Telfort app jouw prepaid bundel aanzetten. Je zou kunnen controleren of je dit hebt aangezet. Werkt het prepaid internet Telfort nog steeds niet? Kijk dan of je een verbinding hebt die sterk genoeg is voor mobiel internet.
  • Jouw prepaid internet werkt niet bij Simyo? Het is belangrijk dat je via Mijn Simyo de optie internetten in Nederland aan zet. Deze optie staat onder het kopje instellingen – internet en bellen. Hierna moet je de telefoon aan en uit zetten en het prepaid internetten kan beginnen.
  • Als je een prepaid kaart hebt bij KPN en het werkt niet kun je het volgende doen: Kijk bij je instellingen of je zowel roaming als EUInternet uit hebt staan. Verder is het belangrijk dat je als Portalmmm APN gebruikt. Als deze instellingen goed staan zou het internet moeten werken. Werkt het nog steeds niet? Ga dan na wat voor internet jij gebruikt voor je prepaid kaart. Maak je gebruik van 3G terwijl je instellingen staan op 4G. Dan zal je internet ook niet werken.
  • Per provider kan het verschillen waarom jouw prepaid internet niet werkt. Meestal komt dit doordat er bepaalde instellingen in de applicatie van de provider aan of uit gezet moeten worden.

De oorzaken van niet werkend prepaid internet

Zoals hierboven beschreven zijn er verschillende oplossingen voor het werkend maken van jouw prepaid internet. Net als oplossingen zijn er ook een aantal oorzaken mogelijk dat jouw prepaid internet niet werkt. Vaak komt het doordat je telefoon instellingen onjuist staan ingesteld. Zo is het belangrijk dat je je roaming uit hebt staan en dat je gebruik maakt van het juiste portalmmm. Ook kan het zijn dat je bij de provider onjuist staat ingesteld. Dit kun je aanpassen via de app of website van de provider van jouw prepaid kaart. Hierbij moet je de optie internetten in Nederland aanzetten om gebruik te kunnen maken van jouw prepaid internet.

Werkt jouw prepaid simkaart nog niet?

Heb jij alles geprobeerd om je prepaid internet werkend te krijgen bij jouw huidige provider maar wil het niet lukken? Je zou de klantenservice kunnen bellen om te vragen of zij jou een helpende hand kunnen bieden. Ze zullen er alles aan doen samen met jou het probleem op te lossen. Heb jij geen tijd of zin meer om het probleem prepaid internet werkt niet op te lossen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk meteen een nieuwe prepaid simkaart aan te schaffen. Gebruik meteen onze vergelijker voor de goedkoopste prepaid simkaarten. Met de vergelijker is het makkelijk de goedkoopste prepaid simkaarten met elkaar te vergelijken. Vergelijk de prijzen voor het bellen, SMS-en en internetten en bestel direct jouw goedkope prepaid simkaart.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

veertien − zes =

*