Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

4G voor Simyo prepaid klanten

Waar de prepaid simkaart klanten van Simyo eerst nog gebruik maakten van het 3G netwerk zal dat nu niet meer zo zijn. Vanaf deze maand zullen de Simyo prepaid klanten gebruik maken van het 4G netwerk. Heb jij een prepaid simkaart bij Simyo en ben je erg benieuwd wat deze veranderingen voor jou inhouden? Dan ben jij bij deze blog op de juiste plek. Lees hieronder over de voordelen van de veranderingen voor jou en waarom Simyo deze verandering heeft doorgevoerd.

Simyo prepaid van 3G naar 4G

Welke voordelen heeft de verandering van 3G naar 4G voor mij als Simyo prepaid simkaart klant? Met de overgang van 3G naar 4G zal jij als Simyo klant genieten van sneller en beter dekkend internet. Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Het 4G netwerk is dekkend over het hele land en vele malen sneller als zijn voorloper 3G. De downloadsnelheid van het 4G ligt gemiddeld rond de 20 Mbps, met als maximum snelheid 150 Mbps. De gemiddelde uploadsnelheid is 10 Mbps en de maximum snelheid voor het uploaden is 50 Mbps.

Wat merk ik van Simyo 4G?

Uiteraard zul je merken dat het gebruik van het internet gebruiksvriendelijker en sneller is geworden. Doordat het voor jou makkelijker en sneller is geworden om internet te gebruiken kan het zijn dat jouw internet verbruik omhoog gaat. Er zijn een paar handige manieren hoe je het verbruik van Simyo prepaid internet kunt controleren. Met de Mijn Simyo app kun je jouw dataverbruik in het oog houden. Ook kun je via instellingen in jouw telefoon kijken welke apps veel MB’s verbruiken.

Mijn 4G doet het nog niet

Ben jij een Simyo prepaid klant en maak jij nog steeds gebruik van 3G internet? Dat betekent dat jouw telefoon niet geschikt is voor 4G of dat de instellingen onjuist staan ingesteld. Op het moment dat jouw telefoon niet geschikt is voor het 4G netwerk is dat geen probleem en zul je gebruik kunnen blijven maken van het 3G netwerk. Als jouw instellingen verkeerd staan is het gemakkelijk om het probleem op te lossen. Het enige wat je hoeft te doen is het netwerkmodus op 4G te zetten.

Bellen met 4G van Simyo

Met het mogelijk maken van 4G voor de prepaid klanten heeft Simyo ook gelijk VoLTE en VoWifi geactiveerd. Hierdoor is het nu ook voor de houders van een Simyo prepaid simkaart mogelijk om te bellen via WiFi of het 4G netwerk. VoLTE staat voor het bellen over een 4G netwerk, VoWifi voor het bellen met een Wifi verbinding. Deze 2 manieren van bellen kennen een aantal leuke voordelen:

  • Het bellen via VoLTE zorgt voor een kraakhelder geluid. De kwaliteit van het geluid komt dicht bij de kwaliteit van een face to face gesprek.
  • Met het bellen over een 4G netwerk is het mogelijk tijdens het bellen te internetten. Je kunt de telefoon app afsluiten en surfen over het web tijdens het bellen.
  • Je zult een snellere verbinding ervaren met degene wie je belt. Hierdoor hoef je minder lang te wachten tot de verbinding tot stand komt.

Prepaid simkaart aanschaffen

Ben jij na het lezen van deze blog ook overtuigd van Simyo prepaid simkaarten met 4G internet? Dat begrijpen wij heel goed. Naast de vele voordelen wat prepaid Simyo met zich meebrengt is het ook nog een van de goedkoopste Prepaid providers. Ben je benieuwd wat andere providers te bieden hebben? Vergelijk hier gemakkelijk de providers en koop direct jouw prepaid simkaart.

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − drie =

*