Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Onbeperkt prepaid internet

Heb jij een prepaid simkaart maar zou je graag onbeperkt willen internetten tegen goedkopere tarieven? Er zijn veel mensen die zichzelf afvragen of het mogelijk is om onbeperkt prepaid internet te gebruiken. In deze blog gaan we antwoord geven op deze vraag. We zullen uitleggen wat voor bundels de verschillende providers aanbieden en hoe deze onbeperkt bundels in zijn werking gaan.

De Onbeperkt prepaid internet aanbieders

Met een prepaid simkaart betaal je vooraf voor de minuten of MB’s dat je wilt internetten. Je zult dan vast denken dat als je maar voldoende betaald je onbeperkt kunt internetten. Dat is natuurlijk ook zo maar bij een paar providers is het mogelijk om speciale onbeperkt prepaid internet bundels af te sluiten. Bij welke providers dit kan zie je in het onderstaande overzicht.

De providers met onbeperkt prepaid internet

  • Onbeperkt prepaid internet is sinds dit jaar beschikbaar bij Simyo. De provider heeft een maandbundel voor €10 waarbij je tegen een snelheid van 128 Kb/s onbeperkt kunt internetten met je prepaid simkaart.
  • O internet KPN = De onbeperkt internet prepaid functie van KPN genaamd ‘Prepaid sim-kaart onbeperkt online’ geeft jou voor €10 een maand lang onbeperkt internet tegen een snelheid van 128 Kb/s.
  • Deze zomer gaan de prepaid kaarten van Telfort automatisch over naar een prepaid kaart van KPN. Heb jij een prepaid kaart bij Telfort? Dan kun jij vanaf deze zomer onbeperkt prepaid internetten tegen het tarief van KPN.
  • Ook bij AH Mobiel is het mogelijk om met jouw prepaid simkaart onbeperkt gebruik te maken van mobiel internet. Voor €7,50 kun jij een maand lang gebruik maken van onbeperkt internet met een snelheid van 64 Kb/s.

Direct een Prepaid simkaart aanschaffen?

Ben jij nog niet in bezit van een prepaid simkaart van één van de bovenstaande provider? Dan kun je hieronder gemakkelijk en snel een simkaart aanschaffen zodat je onbeperkt gebruik kunt gaan maken van prepaid internet. Klik op de bestelknop om verder te gaan.

ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
Simyo€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
KPN prepaid sim only€ 0,30€ 0,02€0,161e minBestellen

Hoe werkt onbeperkt prepaid internet?

Bij onbeperkt prepaid internet KPN wordt gebruik gemaakt van een internetsnelheid van 128 Kb/s. Op het moment dat jouw prepaid simkaart is geactiveerd is zal de bundel 30 dagen geldig blijven. Het verlengen van deze onbeperkt bundel kan door te bellen naar *143#. De bundel zal bij een herwaardering €8,99 kosten. Bij T-Mobile heb je de keuze tussen onbeperkt prepaid internet voor een dag of voor een weekend waarbij je gebruik zult maken van de normale prepaid internet tarieven. Ook kun je kiezen voor de altijd online bundel. Met deze bundel kun je een maand lang onbeperkt internetten met een snelheid van 128 Kb/s.

Is onbeperkt prepaid internet geschikt voor mij?

Voor wie zijn deze onbeperkt prepaid internet bundels nou eigenlijk geschikt? Op het moment dat jij geen trek hebt in de maandelijkse kosten wat Sim Only abonnement met zich meebrengt is een prepaid simkaart geschikt voor jou. Als jij ook een echte internetter bent is het voor jou voordeliger om bij deze prepaid simkaart een internet bundel af te sluiten. Op deze manier heb je niet te maken met de vaak hogere kosten voor het internet bij prepaid simkaarten. Ben jij meteen benieuwd naar prepaid internet bundels? Klik hier om de prepaid internetbundels te vergelijken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + negen =

*