Written by Mo

Prepaid simkaart voor vakantie

Ben je van plan om even er tussenuit te gaan naar het buitenland? Dan is het aan te raden om een simkaart voor op vakantie te kopen. Als je korter dan een maand op vakantie gaat dan kan een prepaid simkaart een stuk voordeliger zijn dan de andere mogelijkheden. In deze blog laten we de beste opties voor jou zien!

Vergelijk aanbieders

Om te vergelijken moet je eerst beslissen wat je wilt gebruiken in het buitenland. Als je alleen internet nodig hebt in het buitenland, dan is het handig om een data simkaart aan te schaffen. Als je ook wilt bellen en sms’en dan is het aan te raden om uit een van de onderstaande providers te kiezen. Bekijk welke provider het beste bij jou past en bestel meteen via de “bestellen” knop.

ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
Bestellen
Simyo€ 0,10€ 0,02€0,101e min
Bestellen
KPN€ 0,20€ 0,02€0,151e min
Bestellen

Extra’s

De 3 providers die je hierboven ziet bieden allemaal iets extra’s:

  • Bij KPN ontvang je 5 euro korting op je prepaid simkaart en krijg je 10 euro beltegoed gratis.
  • Bij Simyo ontvang je afhankelijk van de hoeveelheid beltegoed die je koopt tot 10 euro gratis beltegoed.
  • AH mobiel heeft een breed assortiment aan prepaid bundels. Hiermee kun je veel goedkoper uitzijn als je van plan bent internet te gaan gebruiken.

Data simkaart

Als je alleen gebruik wilt maken van internet op een apparaat in het buitenland, dan is een data simkaart een goede optie. Met een data simkaart kun je gebruik maken van 4G internet zonder dat je daarbij belminuten hoeft te kopen. Voordelen van de data simkaart zijn:

  • Beltegoed 365 dagen geldig
  • Simkaart onbeperkt houdbaar
  • Bruikbaar in Europa of zelfs Wereldwijd!
  • Zeer geschikt voor verschillende apparaten zoals MiFi routers, tablets, iPad’s en dergelijke
  • Goedkope data

Data sim only kopen?

Wil jij direct een data simkaart kopen? Bekijk dan de onderstaande buttons. Kies de juiste simkaart voor jouw persoonlijke situatie. Zo kun je een simkaart kiezen die geldig is in Europa en een die Wereldwijd bruikbaar is.

Waarom een simkaart voor op vakantie?

Bij veel providers kun je tegenwoordig binnen de EU voor dezelfde tarieven bellen, sms’en en internetten als in Nederland. In het geval dat je binnen de EU op vakantie gaat kan het alsnog handig zijn om daarvoor een prepaid simkaart aan te schaffen. Als je op vakantie bent is je telefoon gebruik waarschijnlijk anders dan in Nederland. Aangezien je ver van huis bent bel je misschien vaker met mensen en ben je minder aan het internetten. In dat geval kun je goedkoper uit zijn met een prepaid simkaart. Als je op vakantie buiten de EU gaat, zullen de tarieven anders zijn dan in Nederland. Dan kan het voordeliger zijn om hiervoor een prepaid simkaart voor het buitenland aan te schaffen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Laat het ons weten!

Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *