Written by Mo Maghsoudi

Welke prepaid simkaart blijft lang geldig?

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten simkaarten die je kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan prepaid simkaarten, data simkaarten of speciale simkaarten waarmee je alleen kunt bellen. Bij elke type simkaart heb je ook weer andere houdbaarheid van de simkaart. In dit artikel gaan we het hebben over de houdbaar van simkaarten, en dan met name over een prepaid simkaart die lang geldig blijft. Er zijn verschillende mogelijkheden wat dit betreft.

Welke prepaid simkaart blijf lang geldig?

Voor personen die een prepaid simkaart willen hebben met een lange houdbaarheid kan het moeilijk zijn om een juiste simkaart te vinden. Wij helpen je tijd te besparen. Er zijn twee verschillende simkaarten die het langst houdbaar zijn en ook op prepaid basis zijn. Dit zijn de

  • Data Simkaart
  • AH mobiel prepaid simkaart

Data simkaart

De data simkaart is een simkaart die je alleen kunt gebruiken voor internet. De data simkaart heeft een aantal unieke voordelen die wij verder bespreken op de data simkaarten pagina. Lees dus vooral even verder op die pagina als je hier meer informatie over wilt. Het unieke aan deze simkaart is dat je simkaart onbeperkt geldig is. Je simkaart wordt nooit afgesloten, in tegenstelling tot alle andere prepaid simkaarten op de markt.

Bijgaand heb je het voordeel dat je beltegoed ook lang geldig blijft. Je hebt een houdbaarheid van 365 dagen. Als je binnen een jaar opwaardeert, kun je je tegoed gewoon weer een jaar meenemen. Hierdoor is die gunstig product als je op zoek bent naar een prepaid simkaart die lang geldig blijft.

Prepaid simkaarten

Er zijn verschillende prepaid simkaarten die je kunt aanschaffen. Echter, beschikken de meeste simkaarten over een houdbaarheid van 3 of 6 maanden. Na deze periode heb je nog even de tijd om je simkaart op te waarderen. Doe je dit niet? Dan vervalt je simkaart en wordt het binnen enkele maanden weer gebruikt door een andere provider (en simkaart). Een gunstige prepaid simkaart die lang geldig blijft, is die van AH mobiel. Met deze simkaart kun je 12 maanden gebruik maken van je simkaart. Dit is langer dan de gemiddelde provider. Om het jou makkelijk te maken hebben we hieronder een AH mobiel simkaart weergegeven. Klik op de bestelknop om direct een simkaart aan te schaffen.

ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
AH Prepaid Standaard -bij €10 opwaarderen€ 0,14€ 0,01€0,12Geen Bestellen

One thought on “Welke prepaid simkaart blijft lang geldig?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 11 =

*