Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Prepaid provider L-mobi komt naar Nederland

L-mobi komt in Maart naar Nederland als nieuwe prepaid simkaart aanbieder. Het bedrijf is opgericht door Ruben Thiru met de ervaring die hij heeft verkregen bij Lycamobile en Lebara. De aanbieder die al actief was in België zal in Nederland het mobiele netwerk van KPN gebruiken.

L-mobi tarieven en bundels

L-mobile levert gratis simkaarten en verdient geld door het opwaarderen van de simkaarten. De tarieven van L-mobi zijn al op de website te vinden. Deze tarieven zullen gelden voor gebruik in Nederland en de EU.

  • Internet: 1ct per MB
  • Mobiel en vaste lijn: 2ct per 20 seconden
  • Sms: 9ct per sms

L-mobi biedt zowel een bundel voor bellen, sms’en en internet als een data only bundel aan.
De huidige bundels zijn voor 1GB, 2GB, 5GB, 10GB en 15GB. Deze bundels beginnen vanaf €6,95 tot €28,95. De bundels met belminuten en SMS’jes zullen €1,- extra kosten.
Verder zal L-mobi ook 30 dagen bundels verkopen om naar het buitenland te bellen voor €9,95.

L-mobi in België

In België is L-mobi al langer aanwezig en opereerde hier als light-mvno en wilt overstappen naar een full-mvno in Nederland. Dit houdt in dat het klanten register, de service en de simkaarten niet meer via KPN geleverd worden, maar direct door L-mobi.
Verder zijn de tarieven voor internet hoger in België dan in Nederland. Voor 15GB internet wordt in Nederland €29,95 betaald. In België kan met deze prijs maar 10GB internet gekocht worden.

Waar wordt L-mobi aangeboden?

De simkaarten van L-mobi zullen te koop zijn op de eigen site. Hoewel de site al online staat is deze nog niet compleet. Er kunnen hier nog geen simkaarten gekocht worden. Zodra de simkaarten wel verkrijgbaar zijn, kunnen deze ook gekocht worden in de fysieke winkels. In de komende maanden zal L-mobi meer informatie geven over de producten en diensten die zij naar Nederland zullen brengen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =

*