Written by Mo Maghsoudi

Prepaid simkaart zonder abonnement

Vooral in het buitenland zijn er steeds meer prepaid providers die prepaid simkaarten koppelen met maandbundels. Hierdoor zijn consumenten genoodzaakt om een abonnement af te sluiten om een prijsvoordeel te behalen. In Nederland zijn er maar enkele providers die dit nu ook doen met internetbundels. Wil jij nergens aan vast zitten met het gebruik van een prepaid simkaart zonder abonnement? Wij hebben voor je uitgezocht welke providers dit aanbieden!

Prepaid simkaart zonder abonnement

Wil je er zeker van zijn dat je een prepaid simkaart koopt waar je niet vastzit aan een abonnement? Hieronder hebben wij drie providers weergegeven die die prepaid simkaarten zonder een abonnement aanbieden. Voor meer informatie klik je op de bestelknop.

ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
Simyo€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
KPN prepaid sim only€ 0,30€ 0,02€0,161e minBestellen

Waarom gebruiken providers abonnementen bij prepaid?

Voor providers is het interessanter om prepaid klanten voor een langere periode van tijd aan zich te binden. Zo kunnen zij namelijk meer winst behalen over een langere periode van tijd. Ook zullen klanten minder snel naar de concurrenten gaan, aangezien ze vast zitten aan een abonnement. Voor klanten brengt dit zowel voordelen als nadelen met zich

Abonnementsvoordelen voordeel wat providers bieden is een stukje gemak. Je hoeft namelijk niet op te waarderen. Je kiest een abonnement of een bundel en deze wordt elke maand weer vernieuwd. Zo hoef je niet meer om te kijken naar je tegoed. Ook krijg je meer tegoed met hetzelfde of een lagere prijs wanneer je een abonnement af sluit.

Nadelen van een abonnement zijn er helaas ook. Alle voordelen die je normaal gesproken hebt met een prepaid simkaart, heb je helaas niet. Je hebt bijvoorbeeld geen privacy meer. Je moet je namelijk registreren om gebruik te maken van een abonnement of bundel. Ook zit je bij een abonnement helaas vast aan een contract voor een periode van tijd. Vaak is dit 1 maand, 1 jaar of zelfs 2 jaar. Een ander nadeel is dat je niet meer zelf bepaalt wanneer je gebruik maakt van je tegoed. Ieder maand word je tegoed weer “ververst” waarna al je oude tegoed komt te vervallen.

Gebruik jij al een prepaid simkaart zonder abonnement?
Laat het ons vooral weten. Wij zijn benieuwd naar je reactie!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijftien − negen =

*