Written by Mo Maghsoudi

L-Mobi introduceert grote jaarbundels

Telecomprovider L-Mobi heeft onlangs hun aanbod vergroot met drie nieuwe prepaid jaarbundels. Hiermee slaat de virtuele provider opnieuw een slag in de Nederlandse prepaid markt. Het zijn grote jaarbundels waarvoor tot 15 augustus een actie loopt. Lees in dit artikel hoe de bundels eruit zien.

Drie nieuwe & grote jaarbundels

Aanbieder L-Mobi bood al jaarbundels aan, maar in hun normale aanbod waren dit altijd kleinere bundels (tot maximaal 2GB data). De drie nieuwe jaarbundels hebben respectievelijk 7GB, 10GB en 15GB aan data. Zie in onderstaande tabel de volledige nieuwe bundels, inclusief prijzen:

Maandelijkse data (GB)Maandelijkse belminuten / SMSJaarbedrag / Maandbedrag
7 GB700 minuten / 70 sms€119,95 (1 jaar) / €10
15 GB1500 minuten / 150 sms€179,95 (1 jaar) / €15
10 GB1000 minuten / 100 sms€239,95 (2 jaar) / €10

Wat de hoeveelheid data en het aantal minuten/sms betreft, is het tweede abonnement het grootste. Hiervoor betaal je maandelijks het meest: €15. Voor de derde jaar jaarbundel betaal je, net zoals voor de eerste bundel, €10 per maand. Je betaalt in totaal wel meer, omdat het een bundel voor twee jaar is. Daarvoor krijg je wel meer data (10 GB i.p.v. 7 GB en 300 / 30 meer minuten/sms) voor dezelfde maandelijkse bedrag. De hierboven beschreven bedragen zijn gebaseerd op een actie die tot 15 augustus loopt.

Nieuwe provider L-Mobi

Pas sinds dit maart van dit jaar is provider L-Mobi actief in Nederland. De aanbieder focust zich op prepaid simkaarten en wilt in de prepaid markt een van de grootste aanbieders zijn. Dit doen de provider vooral door te concurreren op prijs. Deze nieuwe jaarbundels zijn daarvan een goed voorbeeld, alhoewel het hier dus wel om actietarieven gaat.

L-Mobi was al in België actief, en nu dus ook sinds kort in Nederland. Het telecombedrijf maakt gebruik van het mobiele netwerk van KPN en is een virtuele provider. Waar L-Mobi in België actief was als light MVNO, heeft het bedrijf nu in zowel België als Nederland ervoor gekozen om full MVNO te worden. Dit betekent dat L-Mobi wel gebruik maakt van het KPN netwerk, maar verder zelf alles regelt (onder andere simkaarten, telefoonnummers en klantenservice).

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × 2 =

*