Written by Dennis

T-Mobile helpt onderwijs en zorg opnieuw!

T-Mobile heeft in totaal 20.000 prepaid simkaarten gratis beschikbaar gesteld om de zorg en het onderwijs te helpen. Door gratis prepaid simkaarten aan te bieden wordt het makkelijker om in contact te blijven voor de zorg en het onderwijs. In dit artikel bespreken we de aanbieding en vertellen we je waar je de gratis prepaid simkaart kunt aanvragen.

Nobele actie T-Mobile

T-Mobile wilt zoveel mogelijk mensen helpen in deze corona crisis, dit geeft de provider aan op zijn website. Er zijn door de maatregelen van regering veel mensen die nu thuis moeten blijven. Om in contact te kunnen blijven moeten deze mensen nu bellen of het internet gebruiken. De gratis prepaid simkaart kan een oplossing bieden voor deze mensen om in contact te kunnen blijven.

20.000 prepaid simkaarten

T-Mobile had eerder 5.000 prepaid simkaarten vrijgegeven. Binnen 3 dagen had T-Mobile al meer dan 5.000 aanvragen voor de simkaarten, dus besloten ze om er 10.000 van te maken. Nadat deze ook op waren hebben ze nogmaals 10.000 prepaid simkaarten beschikbaar gesteld.

Simkaart met veel data

De prepaid simkaart van T-Mobile bevat 50GB data en €5 beltegoed. Het tegoed dat op de simkaart staat is geldig tot en met 1 juni, dan eindigen ook de maatregelen van de regering tot nu toe. Er kan nieuw tegoed worden toegevoegd aan de simkaarten, dit is voor de rekening van de gebruiker. Met 50GB data kun je ongeveer 41 uur lang videobellen. Je zou dus elke dag een uurtje kunnen videobellen tot het einde van de actie.

Waar vraag ik een simkaart aan?

De gratis prepaid simkaarten zijn aan te vragen via de website van T-Mobile. Door een formulier in te vullen kun je een aanvraag doen. De prepaid simkaarten worden per 5 stuks verzonden. Alleen bevoegde vertegenwoordigers van onderwijs- of zorginstellingen kunnen de prepaid simkaarten aanvragen. Binnen 2 dagen na de aanvraag wordt er contact opgenomen met de aanvrager om de aanvraag te verifiëren. Daarna worden de simkaarten binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd.

Geslaagde actie

T-Mobile geeft op hun site aan dat ze al veel mensen blij hebben gemaakt en ontroerende verhalen hebben gehoord. Zo hebben al meerdere asielzoekerscentra een aanvraag gedaan voor de simkaarten zodat kinderen zonder huistelefoon in contact kunnen blijven met hun leraren. Of verstandelijk beperkte die geen bezoek meer mogen ontvangen en via de gratis simkaarten toch nog met familie in contact kunnen blijven.

Hoe ervaar jij de corona crisis?
Reageer hieronder!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + vijf =

*