Written by Donat Berisha

Unieke Prepaid Actie: Gratis Beltegoed

Wij mogen onze bezoekers blij maken met een unieke deal: wanneer je via ons prepaid van Simyo bestelt, ontvang je namelijk gratis beltegoed én korting! Wij hebben meegewerkt aan de verkiezing van de Beste Prepaid Provider van 2020 – 2021, welke Simyo heeft gewonnen, en kunnen jullie daarom verrassen met deze tijdelijke prepaid aanbieding. Lees snel verder voor meer informatie over deze speciale actie!
Unieke prepaid aanbieding Simyo

Unieke prepaid actie: Prepaid Vriendendeal

Al onze bezoekers kunnen nu tijdelijk profiteren van deze unieke prepaid aanbieding. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is via ons prepaid van Simyo te bestellen! Er zijn verder dus geen voorwaarden verbonden. Je profiteert van de volgende voordelen met deze Prepaid Vriendendeal:

  • €5,- gratis extra beltegoed
  • Korting op prepaid

Bij Simyo kun je kiezen tussen prepaid met €7,50 beltegoed, €22,50 beltegoed en €35,- beltegoed. Bij elke keuze krijg je via ons €5,- extra beltegoed, gratis en voor niets! Je kunt kiezen voor een prepaid simkaart of eSIM voor prepaid. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen!

De totale tarieven met gratis extra beltegoed & korting hangen af van de hoeveelheid beltegoed waar je voor kiest. De tarieven zijn slechts €5,-, €15,- en €25,- voor prepaid met respectievelijk €12,50, €27,50 en €40,- beltegoed.

Direct gebruik maken van deze prepaid aanbieding? Klik dan op een van de onderstaande bestelknoppen.
Scroll / Swipe naar rechts op je telefoon

#ProviderBellen (1 min)Internet (1 MB)SMSStart
Tarief
 
1)Simyo - Unieke Deal: €12,50,- Gratis beltegoed € 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen
2)Simyo - Unieke Deal: €27,50,- Gratis beltegoed€ 0,10€ 0,02€0,101e minBestellen

Kies je voor een prepaid simkaart of eSIM? Bij Simyo is nu ook eSIM voor prepaid beschikbaar!

Voor hoe lang geldt deze prepaid aanbieding?

Onze actie met Simyo heeft een beperkte looptijd. De verwachting is dat je tot eind maart 2021 van deze actie gebruik kunt maken. Wij raden dus aan om hier op tijd mee te zijn en deze deal niet mis te lopen!

Onze actie is wegens succes verlengd! Deze aanbieding loopt nu tot en met 31 mei 2021. Wees er op tijd bij!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 8 =

*