Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Data simkaart abonnement afsluiten?

Gebruik jij voornamelijk internet en maak je net als vele andere minder gebruik van bellen en SMS’en? Met een Sim Only abonnement zul je elke maand betalen voor ongebruikte belminuten en SMS’jes.Vind jij dit zonde van je geld en wil je dit graag voorkomen? Lees in deze blog of een data simkaart abonnement is wat je zoekt. We leggen uit wat de voordelen zijn van deze abonnementen en waar je ze kunt afsluiten.

Bestaan Data simkaart abonnementen?

Om precies te zijn bestaat de data simkaart abonnement eigenlijk niet. “Waarom lees ik deze blog dan?” hoor ik je al vragen. Wij hebben deze blog geschreven om jullie op de hoogte te stellen van een alternatief voor deze abonnementen. Er bestaan dus geen data simkaarten waarbij er elke maand een nieuwe hoeveelheid data beschikbaar wordt gezet, maar wat is dan het alternatief?

Een data simkaart abonnement bestaat (nog) niet. Wees niet getreurd! Een prepaid databundel is een perfect alternatief om te internetten met een prepaid simkaart.

Wat is een Prepaid databundel

Een Prepaid databundel is een bundel wat je kunt activeren voor jouw prepaid simkaart. Met een prepaid databundel zul je gebruik maken van voordeliger internet als internetten zonder databundel. Deze bundels worden elke maand geactiveerd en hebben dus hetzelfde effect als dat een data simkaart abonnement zou hebben. Het grote verschil is dat je met jouw prepaid simkaart met een databundel ook gewoon kunt bellen wanneer dat nodig is. Dit bellen gebeurd dan tegen het normale tarief dat geldt voor jouw prepaid simkaart.

Gemakkelijk en snel data bundels vergelijken?

Wil jij meteen de prepaid data bundels vergelijken? Bekijk hieronder de voordeligste databundels en sluit er direct een af!

Provider - BundelDownload / UploadMB'sAfrekeningPer maandPer MB 
Simyo - 150 MB bundel256 Mbps / 150 Kbps150per KB€5,-0,03 Bestellen
Simyo - 500 MB bundel256 Mbps / 150 Kbps500per KB€7,50-0,015 Bestellen
Simyo - 1 GB bundel256 Mbps / 150 Kbps1000per KB€10,-0,01 Bestellen
Vodafone - 1G BloX7,2 Mbps / 2000 Kbps1000per KB€10,-0,01 Bestellen
KPN -
1 GB Bundel
25 Mbps / 10 Mbps1000per KB€10,-0,01 Bestellen
KPN -
100 MB Bundel

25 Mbps / 10 Mbps100per KB€4,-0,04 Bestellen
Lebara -
500 MB Bundel
25 Mbps / 10 Mbps500per 100 KB€5,-0,01 Bestellen
Lebara -
1 GB Bundel
25 Mbps / 10 Mbps1000per 100 KB€10,-0,01 Bestellen
Lebara -
3 GB Bundel
25 Mbps / 10 Mbps3000per 100 KB€15,-0,005 Bestellen

Is een prepaid sim met databundel wat ik zoek?

Was jij opzoek naar een data simkaart abonnement? Helaas zijn deze niet beschikbaar maar een prepaid simkaart met een databundel heeft alleen maar zijn voordelen. Naast dat je tegen voordelige tarieven elke maand kunt internetten kun je met deze simkaarten ook bellen als dat een keer nodig is. Voor een compleet overzicht van voordelen van deze prepaid internet bundels hebben we hieronder een opsomming gemaakt:

De voordelen van een prepaid simkaart met bundel

  • Met een prepaid databundel maak je gebruik van voordelige internet tarieven.
  • Waar je met een data simkaart niet kunt bellen is dit met een prepaid simkaart met databundel wel mogelijk. Vind je bellen niet nodig? Als je niet belt zul je hiervoor ook geen kosten maken.
  • Met een Sim Only abonnement kun je over je bundel heen gaan en aan het eind van de maand een onverwachte rekening binnen krijgen. Zit je hier niet op te wachten? Met een prepaid simkaart verbruik je maximaal wat je vooraf hebt betaald
  • Met een prepaid simkaart zit je niet vast aan bepaalde maandelijkse kosten voor 1 of 2 jaar. Op het moment dat je wil stoppen met je databundel kun je hem meteen opzeggen.
Rate this post

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × drie =

*