Written by Team PrepaidSimkaarten.NL

Prepaid internet voor Thuis

Prepaid internet voor thuis klinkt voor velen als onlogisch en niet handig. Toch zitten er wel degelijk voordelen verbonden aan deze manier van internet voor thuis. Er zijn verschillende redenen waarom prepaid internet thuis bruikbaar kan zijn voor jou. Lees in deze blog de voordelen van prepaid internet en waarvoor jij dit thuis goed kan gebruiken.

Prepaid internet voor thuis kopen?

Ben jij al op de hoogte van de voordelen van prepaid internet thuis gebruiken? Bestel dan direct jouw prepaid simkaart! Ben je opzoek naar een prepaid simkaart met alleen data? Deze simkaarten hebben veel voordelen. Het belangrijkste voordeel waar je aan kunt denken is dat de data simkaarten onbeperkt geldig blijven. Door 1 maal in het jaar je simkaart op te waarderen zorg je ervoor dat het ook komende jaar je data nog geldig is. Voor het aanschaffen van een data simkaart kun je hieronder kiezen voor eentje die dekkent is in Europa of zelfs over de hele wereld!


Onze Data simkaart voor thuis

Vraag jij je af wat je met deze data simkaarten precies kunt doen? Met deze simkaarten kun je alleen internetten en dus niet bellen of SMS’en. Wat zijn dan de voordelen van zo’n data simkaart? Met een data simkaart kun je goedkoper internetten dan met een normale prepaid simkaart. Naast dat je gebruik maakt van goedkoper internet is ook de houdbaarheid van de datasimkaart een voordeel. 1 keer in het jaar opwaarderen is voldoende om ervoor te zorgen dat ook het komende jaar jouw data nog geldig is. In huis zijn er veel apparaten waarvoor je onze data simkaarten zou kunnen gebruiken. Welke dat zijn lees je hieronder.

Waarvoor gebruik ik een data simkaart?

Allereerst is het natuurlijk mogelijk om jouw data simkaart te gebruiken voor je mobiele telefoon. Bel jij tegenwoordig steeds minder en vindt je voordelig internetten erg belangrijk? Dan is een data simkaart wat je zoekt. Naast dat je het kunt gebruiken voor je telefoon zijn er in huis een aantal apparaten waarvoor deze simkaarten geschikt zijn. Slimme thermostaten, koelkasten en wasmachines zijn voorbeelden van apparaten die geschikt zijn voor een data simkaart. Omdat deze apparaten relatief gezien weinig data verbruiken, is een data simkaart een geschikte toevoeging voor deze producten.

Prepaid internet voor thuis kopen

Vind jij het belangrijk naast het internetten ook gewoon te kunnen bellen wanneer dat nodig is? Met een normale prepaid simkaart kun je zowel internetten als bellen. Voor het vergelijken van de normale prepaid simkaarten waarmee je naast prepaid internet thuis ook kunt bellen hebben we hieronder de vergelijkingstabel voor je neergezet.

Provider - BundelDownload / UploadMB'sAfrekeningPer maandPer MB 
Simyo - Maand S1 Mbps / 386 Kbps150per KB€4,-0,026 Bestellen
Simyo - Maand M1 Mbps / 386 Kbps500per KB€7,-0,014 Bestellen
Simyo - Maand L3,6 Mbps / 64 Kbps1000per KB€10,-0,01 Bestellen
AH Slim Only - Internet 250 MB14,4 Mbps / 5,92 Mbps250per KB€6,-0,024Bestellen
AH Slim Only - Internet 500 MB14,4 Mbps / 5,92 Mbps500per KB€8,-0,016Bestellen
AH Slim Only - Internet 1000 MB14,4 Mbps / 5,92 Mbps1000per KB€10,-0,01Bestellen
Vodafone - 1G BloX7,2 Mbps / 2000 Kbps1000per KB€10,-0,01 Bestellen
Telfort - Maand 5007 Mbps / 2000 Kbps500per KB€10,-0,02Wordt KPN
Telfort - Maand 500128 Kbps / 64 Kbps200per KB€10,-0,05Wordt KPN
Telfort - Maand 10007 Mbps / 2000 Kbps1000per KB€14,-0,014Wordt KPN

Prepaid internet of een internet abonnement?

Voor het gebruik van prepaid internet zul je jouw simkaart moeten opwaarderen of een data simkaart aan moeten schaffen. Op het moment dat jij je tegoed hebt verbruikt kun je niet verder internetten. Dit maakt dat je met een prepaid simkaart de kosten zelf in de hand hebt en je dus geen onverwachte kosten zult krijgen. Met Sim Only abonnementen maak je een overeenkomst met een provider. Je zult elke maand een vast bedrag betalen en zult dan de beschikking krijgen over een bepaalde hoeveelheid data en belminuten. Ga je over je bundel heen? Dan kun je extra kosten verwachten.

Waarom thuis prepaid internetten?

Er zijn verschillende redenen waarom prepaid internet voor thuisgebruik geschikt kan zijn voor jou. Hieronder zullen we verschillende redenen bespreken waarom prepaid internet handig is thuis en wellicht kom je iets herkenbaars tegen.

  • Geef jij veel om je privacy? Met prepaid simkaarten kun je in Nederland nog altijd anoniem internetten! Zorg ervoor met een prepaid simkaart dat jouw internetgebruik niet kenbaar is bij internetproviders, beheerders van je WiFi, overheden en hackers.
  • Met de opkomst van slimme apparaten in huis is de belangstelling voor prepaid simkaarten toegenomen. Apparaten waar je aan zou kunnen denken zijn slimme koelkasten, thermostaten, gps trackers etc. Deze apparaten verbruiken vaak weinig MB’s waardoor een prepaid simkaart geschikt is als toevoeging.
  • Met prepaid internet thuis ben je er zeker van dat je altijd een mogelijkheid hebt om te internetten. Op het moment dat jouw wifi thuis een storing heeft kun je dit met een prepaid internet op een gemakkelijke manier opvangen.

De voordelen van prepaid internet

Naast de voordelen en mogelijkheden wat prepaid internet thuis, zijn er natuurlijk ook nog andere prepaid simkaart voordelen. Met prepaid simkaarten zul je nooit voor extra kosten komen te staan. Je zult maximaal het bedrag verbruiken wat jij op je prepaid simkaart hebt gezet. Naast dat je geen extra kosten betaald zit je ook niet vast aan maandelijkse vaste kosten. Op het moment dat je een maand wat minder te besteden hebt kun je met een prepaid simkaart besparen op je kosten voor telefonie. Ook op vakantie kun je met prepaid simkaart uitgeven wat er op je simkaart staat. Bij Sim Only abonnementen kan het zijn dat wanneer jij in het buitenland over je bundel heen gaat veel kosten verkent krijgt. Met prepaid simkaarten worden hoge rekeningen bij terugkomst vermeden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dertien − 9 =

*