Written by Mo Maghsoudi

Introductie van eSIM voor Simyo prepaid

Onlangs is er een nieuwe toevoeging aan Simyo prepaid geïntroduceerd: eSIM prepaid. Provider Simyo was al een van de bekendere aanbieders van prepaid en heeft hiermee dus hun aanbod vergroot. Andere telecomproviders bieden tot nu toe alleen eSIM voor abonnementen aan. Er zijn in Nederland momenteel geen andere aanbieders van eSIM prepaid, dus Simyo loopt hierin voorop. In dit artikel geven we je alle belangrijke informatie over Simyo prepaid eSIM!

Direct Simyo prepaid eSIM bestellen?

Heb je direct interesse in Simyo prepaid eSIM? Dan kun je gewoon kiezen voor Simyo prepaid. Er wordt bij Simyo namelijk geen onderscheidt gemaakt tussen een prepaid simkaart en eSIM prepaid. Als je dus interesse hebt in Simyo prepaid en daarbij gebruik wilt maken van eSIM, kun je hieronder kijken naar de mogelijkheden. Wij hebben voor je een overzicht gemaakt van het aanbod van Simyo prepaid. Als je direct Simyo prepaid eSIM wilt bestellen, kun je de bestelknop gebruiken. Tijdens het bestellen is er een mogelijkheid om te kiezen tussen prepaid en de prepaid eSIM.

ProviderBellenSMSMBGratis beltegoed 
Simyo€0,10€0,10€0,15tot €35,-Bestellen

Waarom voor eSIM prepaid kiezen?

Het gebruiken van eSIM prepaid heeft specifieke voordelen. Aan de ene kant zijn er de voordelen van prepaid, aan de andere kant de voordelen van eSIM. Je kunt hieronder lezen waarom Simyo prepaid met eSIM een goede keuze is:

 • Geen financiële risico’s: je bepaalt zelf wanneer en met welk bedrag je opwaardeert
 • Je stapt met eSIM prepaid over op een ‘digitale’ simkaart, dit werkt eenvoudiger dan een fysieke simkaart
 • Bij Simyo prepaid met eSIM kun je gebruik maken van dual sim
 • Waar bij een abonnement onverwachte kosten kunnen plaatsvinden, is dit bij eSIM prepaid niet het geval
 • Bij het gebruik van Simyo prepaid met eSIM zit je niet vast aan een abonnement
 • Met eSIM prepaid bespaar je kosten in het buitenland en kun je bovendien makkelijker switchen tussen eSIM en een simkaart

De situatie in de afgelopen maanden heeft ervoor gezorgd dat consumenten minder financiële risico’s nemen en daarnaast hun kosten meer in eigen hand nemen. Daarom is er een opleving voor prepaid ontstaan. Gecombineerd met de opkomst van eSIM heeft dit ervoor gezorgd dat Simyo prepaid met eSIM een verstandige keuze is.

Met welke telefoons werkt eSIM voor Simyo prepaid?

Het maakt voor de werking van eSIM niet uit of je voor prepaid of een abonnement kiest. De werking en ondersteuning van eSIM op mobiele telefoons blijft hetzelfde. Er zijn op dit moment een beperkte aantal telefoons die eSIM ondersteunen. Provider Simyo heeft laten weten welke telefoons met eSIM werken. Benieuwd of jouw telefoon eSIM voor Simyo prepaid ondersteunt? Controleer dat in de onderstaande lijst:

Apple

 • iPhone Xr
 • iPhone SE (2020)
 • iPhone 11, 11 Pro en 11 Max
 • iPhone Xs en Xs MaxAndroid

 • Motorola Razr
 • Google Pixel 3, 3 XL, 3a, 3a XL, 4 en 4 XL
 • Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra, Z Flip en Fold

Er zijn op dit moment niet veel mobiele telefoons die met eSIM werken. Aangezien de vraag naar eSIM stijgt, is de verwachting dat steeds meer telefoons eSIM gaan ondersteunen. Wanneer je dus interesse in eSIM voor Simyo prepaid heb, is het verstandig om regelmatig in de gaten te houden met welke telefoons eSIM werkt.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × een =

*